Index Vakbarát Hírportál

MOST TE IS ADAKOZHATSZ A JÁRVÁNY ELLEN KÜZDŐKNEK: SEGÍTSD A MENTŐKET BIZALOMPONTOKKAL!

2020. április 21., kedd 06:58 | aznap frissítve

Az Auchan aktívan bevonja vásárlóit a mentők támogatásába.

Tudatos adakozás. Idén februárban az Auchan ebben a szellemiségben indította jótékonysági kampányát, aminek az volt a lényege, hogy vásárlóik lehetőséget kaptak hat neves hazai alapítvány anyagi megsegítésére, mindezt úgy, hogy nem kellett külön összeget fordítaniuk az adakozásra.

Hogyan lehetséges ez?

Azok a vásárlóink, akiknek van Bizalomkártyájuk, és segíteni szerettek volna, eldönthették, hogy a vásárlásaik után automatikusan jóváírt Bizalompontjaikat melyik alapítványnak adományozzák – mondta Brenkus Krisztián, az Auchan Magyarország vásárlói marketingért és adatbázisért felelős vezetője.

Ugyanakkor arról is szavazhattak, hogy az alapítványok közül melyik kapjon további egymillió Bizalompontot áruházláncunktól.

Most az Országos Mentőszolgálat következik

A jelenlegi helyzetre reagálva az Auchannak kiemelten fontos, hogy a lakosság ellátása mellett létszükségletű ügyeket is támogasson, ezért most újból mindennapi hősökre esett a választásuk: az Országos Mentőszolgálat munkatársaira és az ő embert próbáló erőfeszítéseikre. Áprilisban induló jótékonysági akciójuk során kezdetnek 10 000 000 Bizalomponttal támogatják őket, hogy gond nélkül bevásárolhassanak a nem kis veszéllyel járó munkájukhoz, emellett a kampány ideje alatt (április 16. – május 31.) heti egy alkalommal friss gyümölccsel látnak el több mentőállomást is, így hozzájárulva a mentők egészségének megőrzéséhez, akik a mi egészségünket őrzik.

Ebben a nehéz helyzetben minden segítség értékes, és a támogatások mellett legalább ilyen fontos a kampány üzenete: gondoljunk a mentőkre, fogjunk össze velük! – mondja Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Jótékonykodás a mentőkért

A Bizalomkártyás vásárlók tehát ismét lehetőséget kapnak, hogy bármilyen plusz pénzráfordítás nélkül tegyenek egy valóban fontos ügyért: az alapnak felajánlott 10 000 000 Bizalompontot tetszőlegesen annyi, saját vásárlásaik után jóváírt Bizalomponttal egészíthetik ki, amennyivel csak szeretnék. Az Auchan és vásárlói által gyűjtött közös adományt egyben, a kampány végén fogja megkapni az Országos Mentőszolgálat.

Hogyan ajánlhatom fel Bizalompontjaimat a mentőknek?

Az egész folyamat online zajlik, gyors, egyszerű, digitális. Adakozásra április 16-tól május 31-ig van lehetőséged.

  1. Menj fel a bizalomkartya.auchan.hu/adomanyozas oldalra!
  2. Jelentkezz be e-mail címeddel vagy Bizalomkártyád számával!
  3. Az OMSZ Támogatás menüpontban válaszd ki, hány Bizalompontot szeretnél adni!
  4. Oszd meg a közösségi médiában, hogy minél többen tudjanak a lehetőségről!

SEGÍTSD TE IS A MENTŐK MUNKÁJÁT!

Rovatok