Index Vakbarát Hírportál

Küldjön egy doboz élelmiszert akár a legeldugottabb helyen élő nagymamának

2020. április 26., vasárnap 22:22 | négy éve frissítve

Dübörög a házhozszállítás, de csak kevés szolgáltatótól lehet élelmiszert házhoz rendelni az ország egész területére. A Tesco Doboz előre összeállított csomagját olyan településekre kérheti, amelyeknél eddig az áruházlánc Online Bevásárlás szolgáltatása nem volt elérhető. Így akár a legtávolabbi falvakba is eljuthatnak a legfontosabb alapélelmiszerek a kijárási korlátozás alatt.

A Tesco Doboz 23 darab olyan terméket tartalmaz, amely minden háztartásba jól jöhet. A liszt, cukor, tej, tészta mellett azért egy kis nassolni való is belefért a csomagba, ugyanis csokoládé és kakaó is megtalálható benne. 3 munkanapon belül hozzá is juthat a rendeléséhez anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Kinek jöhet jól a Tesco Doboz?

A Tesco a szolgáltatásbővítéssel azoknak a településeknek szeretne segíteni, ahol még nem elérhető a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatás, viszont ugyanúgy szükség lenne a napi bevásárlásra, főleg a járványhelyzet alatti korlátozások idején. Ha Önnek vannak idősebb rokonai, hozzátartozói Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Somogy, Tolna, Zala vagy Vas megyében, mostantól küldhet nekik egy doboznyi élelmiszert online vagy a Tesco Bevásárlás applikációján keresztül, vagy rendeljen családjának. Ha egy vidéki rokon számára ad le megrendelést, fontos, hogy már regisztrációkor a hozzátartozója lakcímét adja meg, vagy meglevő fiók esetén módosítsa címét a bejelentkezést követően!

Mit rejt a csomag?

A doboz tartalmát változtatni sajnos egyelőre nem lehet, viszont a termékválaszték úgy lett kialakítva, hogy 1-2 fő részére biztosítsa az egy hétre elegendő alapvető élelmiszereket, mint például tej, olaj, kávé, konzervek. A Tesco Doboz ára egységesen 11 499 forint, amely tartalmazza a kiszállítási költséget is, a csomag célba éréséről pedig a Magyar Posta gondoskodik.

Tudjon meg még többet a szolgáltatásról a tesco.hu/doboz oldalon. Ha teheti, intézze online a bevásárlást, de ha mégis elengedhetetlen egy-egy bolti látogatás, a Tesco ebben a videóban foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat. Vigyázzunk egymásra!

Rovatok