Index Vakbarát Hírportál

Egyedülálló ajánlattal pezsdíti fel az újlakás-piacot a Cordia

2020. augusztus 13., csütörtök 10:17 | aznap frissítve

Az első 50 vásárló rendkívüli kedvezménnyel, akár 9%-kal olcsóbban juthat új lakáshoz.

A hazai piacon egyedülálló lakásvásárlási akciót indít a Cordia. Magyarország vezető lakóingatlan-fejlesztőjének kezdeményezésében 2020. augusztus 3. és szeptember 15. között 50 új lakás találhat tulajdonosra akár 9% kedvezménnyel. A kampány időszaka alatt az első félszáz vevő befektetési és saját lakhatási célból is széles választékból válogathat, a kínált ingatlanok Budapest legnépszerűbb helyszínein épülnek, de akár azonnal költözhető lakások is megvásárolhatók.

„A koronavírus-járványt követően lassan visszatér a vevők vásárlási kedve az új lakások piacán is. Elsőként az átadás közeli projektek iránt nőtt meg az érdeklődés. A vásárlók amiatt sem várhatnak sokáig, mert gyakorlatilag folyamatosan csökken az amúgy sem bőséges kínálat. Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk az eddig hezitáló otthonkeresőket is vásárlásra ösztönzi”

– hangsúlyozta Görög Áron, a Cordia értékesítési igazgatója.

A kínálat szűkösségét az is jól mutatja, hogy az őszig beköltözhető otthonok 90%-a már elkelt, míg az egy éven belüli átadásúaknál ez az arány 70% fölötti. „Tény, hogy az 5%-os áfájú fejlesztések kifutásával jelentősen szűkül az újlakáspiaci kínálat, ezen a helyzeten pedig a rozsdaövezeti projektekre bevezetendő kedvezményes áfakulcs is csak később tud majd enyhíteni. Mivel a kínálat szűkös, annak, aki belátható időn belül szeretne új lakásba költözni, érdemes mielőbb szerződnie a kiválasztott fejlesztővel” – tette hozzá Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

A nyári kampány keretében a leggyorsabb vásárlók közel 800 otthon közül választhatnak, néhány projekt esetében a lakások akár már azonnal költözhetőek is. A kezdeményezés kiterjed a 9. kerületben épülő új városrészben található Akadémia Garden, az okosotthonokkal és teljes wifi lefedettséggel rendelkező, 13. kerületi Young City, a Duna-parti Marina Life és Marina Portside, továbbá a Grand'or, a Centropolitan, a Sasad Resort és a Terrace Residence fejlesztéseire is.

Az ingatlankínálat kilenc kategóriára bontva tekinthető át, a választék minden igényt kielégít, legyen szó lokációról (belvárosi, zöldövezeti és Duna-parti lakások is elérhetők), élethelyzetről (első lakástól a nagy családi otthonokig terjed a kínálat), befektetési vagy otthonteremtési célokról, vagy olyan speciális kívánalmakról, mint a kertkapcsolatos vagy a magas emeleti, panorámás ingatlanok.

A személyes ügyintézés mellett továbbra is lehetőség van a teljes körű online ügykezelésre, amely során a lakás kiválasztásától a vásárlásig a teljes folyamat otthonról is megoldható.

Rovatok