Index Vakbarát Hírportál

Újragondolt téli bekuckózás

2020. november 20., péntek 10:12 | aznap frissítve

Idén télen kedvenc sorozataid és a kedvelt ünnepi hangulatú filmek nézése mellett használd ki a TV készüléked egyéb lehetőségeit is, indulj el egy képzeletbeli utazásra a világ leghíresebb múzeumaiba! Szívesen megismernéd a madridi Thyssen Bornemissza Múzeum kiállításait, vagy éppen a londoni Tate Modernbe látogatnál el? A Samsung The Frame TV készülékén klasszikus és modern műtárgyak százait tekintheted meg a Művészeti módnak köszönhetően.

A Samsung Art Store tévés művészeti platformon keresztül a világ legnevesebb múzeumainak és galériáinak műtárgyai kerülnek otthonodba. A The Frame TV kilép a televíziók, megszokott szerepéből, és kikapcsolt állapotban kedvenc műtárgyaid, vagy akár saját fotóid jeleníti meg, hogy feldobják a lakásod enteriőrjét.

Nyisd meg a saját művészeti galériád!

Legyél te is kurátor és állítsd össze saját művészeti kiállításodat! Vond be a projektbe az egész családot, és készítsétek egyedi diavetítéseteket a válogatott alkotásokból! A művészi ízlés minden ember sajátja, ennek megfelelően állítsátok össze a gyűjteményt, amelyben mindenki megtalálja a saját kedvencét!

Legyen szó akár festményről, fotóról, kollázsról, klasszikus alkotásról vagy egy modern darabról, bárki megtalálja az ízlésének megfelelő alkotást. A Quantum Dot technológiának köszönhetően közel 100%-os színgazdagság garantált, a Dual LED technológia pedig növeli a kontrasztot, amelynek köszönhetően a kiválasztott műtárgyak szinte valóságosnak tűnnek. Ráadásul egy virtuális tárlatvezetés nagyszerű, minőségi időtöltés lehet az egész család számára. Készüljetek fel a kiállítás darabjaiból és meséljétek el egymásnak, hogy melyik alkotásról mit érdemes tudni.

Te felismernéd?

Minden korosztály számára izgalmas időtöltés lehet a világ különböző műtárgyainak fel- és megismerése. A virtuális tárlatvezetést követően szórakoztató családi program lehet egy memóriajáték. Alkossatok csapatokat, vagy egyéni jelöltekként induljatok a megmérettetésen, és ismerjétek fel a The Frame TV készülékén összeállított kiállításotok darabjait!

Ha még több kihívásra vágytok, a Samsung Art Store-ban több száz alkotást gyűjtöttek össze, olyan világhírű múzeumok és galériák tárlataiból válogatva, mint a londoni Vicotria&Albert Múzeum vagy a Magnum Photos gyűjteménye. Gyűljetek össze a TV előtt és ismerjétek fel az olyan klasszikusok remekműveit, mint Claude Monet, Vincent van Gogh, vagy éppen Paul Cézanne!

A Háttér mód hozzád igazodik!

A közös játékot követően, nem marad más hátra, minthogy ismét belefeledkezzetek az ünnepbe. A The Frame TV készüléket kikapcsolt állapotban akár a hangulatodhoz igazíthatod, így könnyedén az ünnepi díszítés részévé válhat a készülék. Az év végi időszak egyik leglátványosabb része a dekoráció, miért pont a televízió maradjon ki ebből? A háttér teljes mértékben személyre szabható, a helyiség színvilágát alapul véve választhatod ki a leginkább a szobád hangulatához illeszkedő műtárgyat, így biztosan tökéletes kiegészítőjévé válik majd a dekorációnak. Emeld idén művészi szintre a bekuckózást, invitáld közös időtöltésre a szeretteid és tedd még otthonosabbá az ünnepi időszakot a The Frame segítségével!

További információ: https://www.samsung.com/hu/tvs/the-frame/highlights/

Rovatok