Index Vakbarát Hírportál

Leesett az állunk ettől a késélezőtől

2020. november 29., vasárnap 18:13 | két éve frissítve

Pár húzás és borotvaéles lesz vele késed, bicskád, bárdod vagy ollód.

Új késélezőt teszteltünk – magunk is meglepődtünk, mennyire hatékony

A Nap Terméke blogon folyamatosan igyekszünk bemutatni az új vívmányokat. Tudni kell, hogy mikor megérkezik a raktárunkba egy termék, azt minden esetben alapos tesztelésnek vetjük alá. Nem volt ez másként a gyémántbevonatos késélezővel sem. Lássuk, mire képes ez a különleges elnevezésű találmány!

A késélezőt kb. egy hétig nyüstöltük, és maximálisan felülmúlta várakozásainkat. Sokféle vágóeszközzel kipróbáltuk, mindegyiknek nagymértékben megjavította az élét. Sőt, maguk a pengék is megújultak, visszanyerték régi fényüket. Az élezés után bárdunk a papírlapot immár könnyedén szelte, konyhai késünk a paradicsomot vágta fel egy mozdulattal.

Elmondhatjuk, hogy a gyémántbevonatos késélezőt maximális biztonsággal tudtuk használni, élezőfeje pedig jottányit sem kopott a teszt alatt. Igazán masszív és tartós a felépítése, éppen ezért otthoni, kifőzdei, éttermi használatra is ajánljuk.

Mitől ilyen hatékony ez a késélező?

A késélező egy ún. 3 fázisú technológiát kapott, mellyel a hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben és gyorsabban képes élezni.

Az első fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg felel azért, hogy a pengén levő apró egyenetlenségek, repedések kellően kisimuljanak. A második wolfram-acél fázis ennél durvább élezést biztosít: ekkor nyeri el a penge az ideális "V" formát. Az utolsó fázisban a finom kerámiaréteg fényessé és ellenállóvá varázsolja a pengét a lehető legtartósabb használathoz.

Hogyan kell használni?

Helyezd el a késélezőt egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a kést magad felé a kiválasztott fázison, kb. 5 alkalommal. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Ezután öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt, és már használatba is veheted a tökéletesen éles, megújult eszközödet!

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol.

Bemutató videó – nézd, milyen könnyű vele az élezés:

Születésnapi akció: a késélező most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Újítsd meg régi késeidet másodpercek alatt, vágj, apríts, szeletelj, filézz, hámozz mától könnyedén!

Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá az univerzális 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőhöz.

Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen a linken: kattints ide a feliratkozáshoz! (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél) Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem:

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 4.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Mi is az „A Nap Terméke” blog?

A blog.hu-n immár egy éve nagy sikerrel futó oldalunkon több tucat hasznos, kedvezményesen elérhető konyhai, háztartási, autós, műszaki terméket mutattunk be eddig. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuálisan legjobb ajánlatokra.

További akciós termékeink:

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa – hatalmas fényáradat a nap erejével!

Te még hagyományos, fel-le kapcsolgatható kültéri lámpákat használsz? Mit szólnál egy gazdaságos, automata világításhoz, amit pillanatok felhelyezhetsz?

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa egy kizárólag a nap erejét felhasználó, vezeték nélküli fényforrás. Segítségével még a legsötétebb zugokat is fényárba boríthatod anélkül, hogy a villanyszámlád megterhelnéd vele. Mostantól soha többé nem kell vaksötétben botorkálnod a kertben, házad vagy üzleted körül!

A lámpát a napelem mellett fény- és mozgásszenzorral is felszerelték, ezáltal akkor világít, amikor valóban szükség van rá. Blogunk egyéves születésnapi akciójában most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd ez a modern fényvető egy ingyenes feliratkozást követően:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


CREE LED FEJLÁMPA – ÓRIÁSI FÉNYERŐ, SOKRÉTŰ HASZNÁLAT

Szeretnél nagy fényerővel, takarékosan világítani, bármerre is jársz? Az ultrakönnyű CREE LED fejlámpával mindkét kezed szabadon marad, így nem zavar semmilyen tevékenység közben.

Túrázz, biciklizz, horgássz vagy szerelj, erős gumipántjával biztosan nem esik le rólad. Emellett csepp és porálló, hihetetlenül strapabíró kivitelű.

Ezzel a praktikus eszközzel rövidebb és nagyobb távolságokat egyaránt fénybe boríthatsz. Akár 200 méterre is képes elvilágítani. Villogó és energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik. A minden fontos tartozékot tartalmazó csomagot most rendkívül kedvező áron érheted el ide kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Big Vision nagyító szemüveg – csodálatos, torzításmentes képet kapsz közelre!

Elmosódnak az apró betűk, a közeli tárgyak? A Big Vision nagyító szemüveggel tökéletesen láthatsz közelre: mostantól nem jelent nehézséget elolvasni a parányi betűket, útmutatókat, befűzni a tűbe egy cérnát vagy behajtani apró csavarokat.

A Big Vision úgy viselkedik, mint egy nagyító, azzal a különbséggel, hogy mindkét kezed szabadon marad a használatakor. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy végre remekül láthatsz mindent, nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit.

Ezzel a sokoldalú nagyítószemüveggel egész életed nagyban megkönnyítheted. Jó hír, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is viselhető.

Szerezd be most a Big Vision-t nagyszerű áron az alábbi linkre klikkelve és élvezd a kifogástalan látás előnyeit:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok