Index Vakbarát Hírportál

Ferdék a lábujjaid? Itt a módszer a görbe ujjak ellen!

2020. december 22., kedd 11:26 | három éve frissítve

Zseniális fegyver a bütyök és a kalapácsujj megelőzésére

Neked sem állnak egyenesen lábujjaid? Gyakran kidörzsöli a cipő a lábad? Sokan szenvednek hazánkban is hasonló kínoktól: csaknem minden harmadik embert érint a lábujjak elváltozása, ezek közé tartozik a bütyök és kalapácsujj is.

A bütyök a nagylábujj deformációja, míg a kalapácsujj rendszerint a 2. és a 3. lábujj befelé hajlása, elferdülése. Közös bennük, hogyha nem figyelünk oda rá időben, súlyos gyulladást, vérhólyagot vagy akár mozgásképtelenséget is okozhatnak. Előrehaladott állapotban már csak műtéttel és fájdalmas, hosszú rehabilitációval kezelhetők.

A ferde lábujjak kialakulásának leggyakoribb okai a szűk, hegyes orrú cipők viselése, a lúdtalp, valamint az örökletes tényezők.

Ne késlekedj, tegyél most lábaid szépségéért és egészségéért! A tél a legjobb időszak, hogy lábujjaid visszanyerjék természetes helyzetüket, hogy aztán tavasszal és nyáron újra magabiztosan járhass nyitott cipőkben. Tarts velünk és fedezz fel egy hatékony módszert a ferde lábujjak ellen!

Toe Corrector lábujj távtartó - segít, hogy lábujjaid újra egyenesen álljanak!

A Toe Corrector távtartóval lábujjaid ismét eredeti pozíciójukba állhatnak vissza. A tapasztalatok szerint 1 hónap rendszeres használat után látványos eredményeket lehet elérni.

Ez az ortopédusok segítségével megalkotott, rendkívül puha szilikonból készült segédeszköz fokozatosan, napról-napra állítja helyre a deformációt, emellett védi az ujjakat a kidörzsöléstől is. Nagy előnye, hogy egész nap veled lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában, cipőben és csizmában is.

Hogyan hat?

A távtartó megfelelően elválasztja és egyenesen tartja ujjaidat. Ezzel, hogy természetes helyzetükbe kényszeríti az ujjakat, azok elkezdenek kiegyenesedni. Sőt, mivel enyhít a lábra nehezedő nyomáson is, ezért tartásod és járásod sokkal szebb, magabiztosabb lehet. Kialakult vagy már kezdődő bütyök és kalapácsujj ellen, valamint megelőzésre is kiváló.

Hogyan kell felvenni?

Húzd fel egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyik ujjadra a szilikongyűrűket, és már kész is vagy! Olyannyira kényelmes, hogy egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van!Mivel univerzális méretű, jól nyúlik, így hölgyek és urak számára is alkalmas.

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű használni:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

Születésnapi kedvezmény: 2 db lábujj távtartó most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat, előzd meg a súlyos bütyköt és kalapácsujj betegséget! Ha most elkezded használni a Toe Correctort, tavaszra, nyárra ujjaid újra egyenesen állhatnak!

A Nap Terméke blog egyéves születésnapja alkalmából különleges ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak: minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz mindössze 3.990 Ft-ért. 

Csak 2 egyszerű lépés, és máris Tiéd a kedvezmény:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: kattints ide a feliratkozáshoz! (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási termékekről, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a Toe Correctort 3.990 Ft-os akciós áron! (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Mi is az „A Nap Terméke” blog?

A blog.hu-n több mint 1 éve létező oldalunkra több tucat hasznos, kedvezményesen elérhető háztartási, műszaki, autós, egészségmegőrző terméket mutattunk be eddig. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuális legjobb ajánlatokra. 

További ajánlataink:

Te is az oldaladon alszol? Erről feltétlen tudnod kell!

Úgy érzed, sajog minden tagod ébredéskor? Gyakran összekoccannak a térdeid alvás közben? Sokan nem is tudják, hogy oldalfekvésben a szervezet mekkora terhelésnek van kitéve.

Az ergonomikus térd- és lábtámasztó párnával mostantól pihenésed álomszerű lehet. Ez az ortopédiailag tesztelt támaszték természetes pozícióban tartja gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid. A Leg Pillow-val megakadályozhatod, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összeütközzenek.

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel! Ha tudsz olyanról, aki az oldalán fekve szokott pihenni, Őt is meglepheted vele: szuper ajándékötlet minden korosztály számára!

Tegyél most a nyugodt alvásért és az egészségért! Szerezd be a Leg Pillow térd- és lábtámasztó párnát bevezető áron, kattints az alábbi linkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező – pár húzás és borotvaéles lesz késed, bicskád, ollód

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündököl! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés.

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéidet tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

Rendkívül masszív és tartós felépítése, strapabíró élezőfeje révén még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.

A késélezőt egy ingyenes feliratkozás után most mindössze 3.990 Ft-ért szerezheted be ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!

A mostani járványos időszakban akár életet is menthet a betegségek korai felismerése. Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet. Csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e.

A készülék vörös és infravörös fényt használ a méréshez: a fények áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő folyamatosan figyel. Attól függően, hogy mennyi fényt nyel el az ujjadban található vér, a műszer képes meghatározni, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigén molekulát. A százalékos eredményt az SpO2% jelölés alatt kapod meg.

A pulzoximéter minden háztartásba ajánlott, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel működik.

Tudd meg Te is, hogy szervezeted megfelelően működik-e! Használd a pulzoximétert rendszeresen, és ismerd fel szervezeted jelzéseit!

Rendeld meg most kedvező áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok