Index Vakbarát Hírportál

Hogyan űzd ki a rágcsálókat otthonodból?

2020. december 29., kedd 13:37 | aznap frissítve

Itt a megoldás a befészkelő egerek, patkányok, nyestek ellen

Elkezdtek bevackolni a kártevők - mutatjuk, hogyan űzd ki őket!

A hideg idő beköszöntével az egerek, a patkányok elkezdték keresni téli menedéküket. Sok esetben tömegesen lepik el a pincéket, lépcsőházakat, otthonokat.

Nagyon sokan irtóznak tőlük, ráadásul megdézsmálhatják az éléskamrát, megrághatják a vezetékeket, valamint betegségeket is terjeszthetnek.

Ne várd meg, míg teljes kolóniák árasztják el lakóhelyed! Veszélyes mérgek és undorító tetemet maguk után hagyó csapdák helyett próbálj ki egy biztonságos, hatékony és vegyszermentes módszert! Az új elektromos kártevőriasztóval rövid időn belül kiűzheted otthonodból a betolakodókat. Lássuk, mire képes ez a találmány és hogyan szerezheted be!

Elektromos rágcsáló- és rovarriasztó - egerek, patkányok, nyestek és bogarak ellen is hatásos

Az elektromos rágcsáló- és rovarriasztóval valóságos rémálmot hozhatsz az élősködőkre. Használatával már néhány héten belül jelentősen csökkentheted a környezetedben levő rágcsálók és rovarok számát. A már bent levő vagy a már befészkelni kívánó állatok ellen is eredményesen veheted fel a harcot.

Mitől ilyen hatékony?

A riasztó kettős hatással kergeti őrületbe a rágcsálókat és a rovarokat. Váltakozó frekvenciájú elektromágneses impulzusokkal és ultrahanggal valósággal élhetetlenné teszi a környezetet a számukra. Ezzel azt éri el, hogy a kártevők rövid időn belül kénytelenek lesznek elhagyni fészküket, elmenekülnek otthonodból.

Mi kell hozzá? Mindössze egy fali konnektorra lesz szükséged, és a készülék máris elkezd hatni: a tapasztalatok szerint pár hét és szinte teljesen eltűnhetnek a zavaró egerek, patkányok és bogarak a környékről.

Előnye, hogy kisgyermekekre, illetve kutyákra, macskákra, díszmadarakra nem jelent veszélyt. Rendkívül kis fogyasztású, zajtalan működésű eszköz. Praktikus LED világítással is rendelkezik, éjszakai jelzőfénynek is hasznos. 1 db riasztóval egy lakóház teljes szintjét megvédheted.

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy többé nem kell drága vegyszerekkel vagy különféle csapdákkal kínlódnod. Az elektromos kártevőriasztóval tetem nélkül, higiénikusan szabadulhatsz meg a rovaroktól és rágcsálóktól!

Bemutató videó - nézd, mennyire könnyű használni:

Milyen állatok ellen hatásos a riasztó?

Téli AKCIÓ: most 2 db riasztó 1 áráért!

Itt az idő: védekezz most a hideg elől menekülő rágcsálók és rovarok ellen, mielőtt tömegesen befészkelnek hozzád! A riasztót használhatod házban, lakásban, nyaralóban, alsóépületben, pincében, garázsban egyaránt. Otthonra és cégeknek is ajánljuk.

A Nap Terméke blog fantasztikus téli akciójának keretében 2 db riasztót kapsz 1 áráért, így még nagyobb területet el tudsz látni védelemmel.

Ne maradj le, kattints az alábbi linkre, rendeld meg itt 4.990 Ft-ért a 2 db-os csomagot:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

További akciós termékeink:

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!

A mostani járványos időszakban akár életet is menthet a betegségek korai felismerése. Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet. Csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e.

A készülék vörös és infravörös fényt használ a méréshez: a fények áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő folyamatosan figyel. Attól függően, hogy mennyi fényt nyel el az ujjadban található vér, a műszer képes meghatározni, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigén molekulát. A százalékos eredményt az SpO2% jelölés alatt kapod meg.

A pulzoximéter minden háztartásba ajánlott, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel működik.

Rendeld meg most kedvező áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Te is az oldaladon alszol? Erről feltétlen tudnod kell!

Úgy érzed, sajog minden tagod ébredéskor? Gyakran összekoccannak a térdeid alvás közben? Sokan nem is tudják, hogy oldalfekvésben a szervezet mekkora terhelésnek van kitéve.

Az ergonomikus térd- és lábtámasztó párnával mostantól pihenésed álomszerű lehet. Ez az ortopédiailag tesztelt támaszték természetes pozícióban tartja gerinced, térdeid, lábszáraid és combjaid. A Leg Pillow-val megakadályozhatod, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon és térdeid összeütközzenek.

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel! Ha tudsz olyanról, aki az oldalán fekve szokott pihenni, Őt is meglepheted vele: szuper ajándékötlet minden korosztály számára!

Tegyél most a nyugodt alvásért és az egészségért! Szerezd be a Leg Pillow térd- és lábtámasztó párnát bevezető áron, kattints az alábbi linkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Horpadásjavító szett autósoknak - szó szerint kihúzza a horpadásokat!

A horpadásjavító szettel a profi szakik módszerén alapuló megoldással tüntetheted el házilag, villámgyorsan a benyomódásokat. Kisebb sérülések esetén, ahol nem károsodott a gyári lakkréteg, akár nyom nélkül teheted ezt meg! Ezzel az univerzális készlettel perceken belül újra gyönyörű, sérülésmentes autód lehet.

A készletet újra és újra felhasználhatod, így több sérülést is kezelhetsz vele. Legyen szó kavicsfelverődésről, jéghorpadásról, apróbb koccanásokról, ütődésről, a készlettel eredményesen szépítheted meg autódat.

A horpadásjavító szettel házilag, fillérekből simíthatod ki a kisebb-közepes horpadásokat. A szett ára már egy sérülés kijavításával többszörösen megtérül!

Szerezd be most fantasztikus téli kedvezménnyel a csomagot az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok