Index Vakbarát Hírportál

Mi tudjuk, mire vágysz idén nyáron!

2021. május 12., szerda 15:55

Felmérte a hazai nyaralási terveket a Danubius Hotels, Kiss Gergő már be is melegített rá

A hosszú kényszerszünet után 2021. május 13-án újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái: a Danubius Hotel Bük és Danubius Hotel Marina szállodákban a nyitás hetén érkezőket díjmentes korai érkezéssel, meglepetés szobai bekészítéssel, a nyitási napon háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázókkal fogadják, közös fotózással és játékkal. A Danubius Hotel Rába továbbra is fogad vendégeket és csatlakozik a májusi kampányhoz – meglepetés bekészítéssel, ingyenes korai érkezéssel, várja vendégeit ebben az időszakban.

A szállodalánc a nyitásra készülve egy kutatásban felmérte a magyarok nyaralási terveit, és azt, hogy mi hiányzott legjobban nekik a hotelek kínálta élmények közül. Az eredmények azt mutatják, hogy a magyarok közel fele hazai szállodában üdülne a koronavírus-korlátozások feloldása után. Legjobban egy tóparti pihenésre, egy új város felfedezésére és egy étteremre vágynak a nyaralást tervezők. A hotelek által nyújtott élmények közül leginkább a svédasztalt, a teljeskörű kiszolgálást, valamint a szabadidős programokat és a szórakozási lehetőségeket várják a válaszadók.

Mind a tapasztalataink, mind a kutatás azt mutatják, hogy hatalmas az igény a magyar lakosság részéről, hogy végre kimozduljanak otthonról, és újra felszabadultan, kényelmes körülmények között pihenhessenek, ismét belevethessék magukat az életbe. A május 13-án megnyíló vidéki szállodáinkban is ennek megfelelően biztonságos körülmények között, a tőlünk megszokott vendégszeretettel, helyi programokkal, ráadásul igazi bajnoki fogadtatással várjuk vendégeinket

– mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabdázóval nem csak az újranyitó szállodákban, de a Danubius Hotels legújabb videójában is találkozhatunk. A kisfilmben a profi sportember bemutatja, hogyan érdemes az idei nyaralásra bemelegíteni, ha a lezárások időszaka alatt kicsit kijöttünk volna a gyakorlatból.

Az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy bár továbbra is minden szállodai tartózkodás bejelentkezéssel kezdődik a recepción, de az újdonság, hogy a járványügyi szabályok értelmében ehhez már nem csak a személyi igazolványunkra, de a védettségi igazolványunkra is szükségünk lesz. Így ezeket semmiképp se felejtsük otthon.

Ha pedig a járvány miatt a bőröndjeink régóta a szekrény mélyén pihentek, érdemes a szokásosnál kicsit hamarabb nekiállni a pakolásnak. Fontos, hogy a maszkunkat is vigyük magunkkal, a szállodák beltéri közösségi tereiben még szükségünk lesz rá. A Danubius Hotels felmérése szerint egyébként a csomagolást a nők sokkal jobban élvezik, mint a férfiak: a férfiak 54 százaléka kifejezetten utál pakolni, míg a nőknél csak 33 százalék ez az arány. Persze, ha a cél a várva várt pihentető nyaralás, valószínűleg a megrögzött pakolásellenesek is szívesebben készülnek össze időben.

Legyünk akár visszatérő vendégek vagy első látogatók, kérdezzük meg a recepciót bátran az elérhető programokról, szolgáltatásokról. Használjuk ki az újra megnyíló lehetőségeket, legyen szó edzőteremről, medencéről, hotelhez tartozó tóparti strandról, borkóstolási lehetőségről vagy más szervezett programról. A Danubius Hotels felmérése szerint egyébként a hotelek által nyújtott programokat és szórakozási lehetőségeket a magyarok 30 százaléka hiányolta a lezárások ideje alatt, de csupán minden ötödik nyaraló (18 százalék) érdeklődik ezekről a hotel recepcióján. Kérdezzünk bátran! A helyi, felkészült személyzet javaslatai igazán különleges helyekre juttathatnak el minket!

A közös bemelegítést követően jó pihenést kívánunk minden újra nyaralni indulónak! Érdemes időben foglalni, a népszerű szállodák idén várhatóan hamar megtelnek. A Danubius Hotels nyitási kampányának részleteiről, a kedvezményekről és a rugalmas foglalási lehetőségekről ide kattintva tájékozódhatnak.

Rovatok