Index Vakbarát Hírportál

Június 15-én nyit a VIRTUÁLIS IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás

Hungexpo Zrt.

2021. június 9., szerda 16:35

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg 2021. június 15-18. között. Az üzleti élet nem állt le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződött át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Díjmentes regisztráció a virtuális szakkiállításra:

REGISZTRÁCIÓ

Virtuális kiállítás

Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról. (Bővebben a virtuális kiállításról)

Résztvevők

Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők többek között olyan robottechnikai, logisztikai, szerszámgyártó, 5G telekommunikációs vagy nagy kenőanyag-gyártó cégek szakembereivel léphetnek majd kapcsolatba, mint például a DHL Globál Szállítmányozási Kft., a FANUC Hungary Kft., az IVM Zrt, a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. De várják a látogatókat a jelöléstechnika, a 3D nyomtatás vagy a csomagolástechnika témakörében működő vállalatok is. (IPAR NAPJAI kiállítói lista)

A virtuális eseményen kiemelten jelenik meg az építőipar is, hiszen külön szekció a Nemzetközi Építőipari Fórum, ahol mintegy 20 román és ukrán cég mutatja be kínálatát út- és hídépítés, építőgépek, aszfaltozás és környezetvédelem témában, hogy új partnereket találjanak hosszú távú együttműködésre.

Programok:

A kiállítás nyitónapján, 10:30-kor a hivatalos megnyitóval kezdődnek a programok.

A Hungexpo kerekasztal beszélgetésre hívta Magyar Ipari Célgép Nagydíjszervezőit, a szűri elnökét és a két főtámogató képviselőit, hogy megismertessék az IPAR NAPJAI kiállítóival és látogatóival a versenyt, annak célját, részleteit, különlegességeit. A beszélgetésre június 15-én 11 órától kerül sor, élő közvetítéssel.

A Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara energetikai tagozatának alelnöke, Molnár Szabolcs, 14 órától tartja majd előadását „Energetikai fenntartható fejlődés” címmel. Utána újabb kerekasztal beszélgetés következik munkavédelem témában az U-4 Reklámiroda Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. szervezésében.

Az 5G iránt érdeklődők Papp Dávid (Head of Corporate Sales and Marketing, Vodafone Business) előadását nézhetik majd végig az új technológiában rejlő, az ipart érintő gyakorlati előnyökről.

Díjmentes megtekintés

A június 15-18.közöttmegrendezett online esemény ingyenesen várja a szakmai látogatókat: a virtuális IPAR NAPJAI a regisztrációt követően díjmentesen látogatható a kiállítás weboldalán. (Regisztráció)

Nyitvatartás

2021. június 15-18. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, illetve 2021. június 19-26. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinthetők.

A Hungexpo hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállítások nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

Rovatok