Index Vakbarát Hírportál

2022 tavaszán nyithatja meg kapuit a megújult EuroCenter – jelentős a bérlői érdeklődés

EuroCenter Óbuda Bevásárlóközpont

2021. június 22., kedd 16:43

Idén tavasszal kezdődtek meg a III. kerület legnagyobb bevásárlóközpontjának, az EuroCenter felújításának munkálatai, és a tervek szerint jövő tavasszal ismét megnyitja kapuit a látogatók, vásárlók előtt. A létesítmény kívül-belül megváltozik: szolgáltatási köre bővülni fog, és a minőségi időtöltés mellett a környezet- és egészségtudatosságnak is fontos szerep jut.

EuroCenter, ahogy még sosem láttuk

Az Óbudán található EuroCenter üzletei 2021 tavaszán bezártak, és a teljes megújulás jegyében kezdetét vették a felújítási munkálatok. A bevásárlóközpont kívül-belül megváltozik, és a tervek szerint 2022 tavaszán nyitja meg újra kapuit; modern stílusban és a bevásárlás élményét új szintre emelve tér vissza a látogatók és a bérlők számára. A fejlesztéseket a magyar ingatlanpiac egyik vezető szereplője, az 1999-ben alapított WING Zrt. végzi, amely 2018 óta tulajdonolja is a bevásárlóközpontot. Az EuroCenter weboldalán található információ szerint

Az EuroCenter felújításának létjogosultságát támasztja alá, hogy a III. kerület és a kapcsolódó agglomeráció vásárlóerő indexe jóval az országos átlag feletti, illetve a térség további fejlődés előtt áll a tervezett és fejlesztés alatt álló lakóparkoknak, irodaházaknak és multifunkcionális projekteknek köszönhetően.

Nagy reményeket fűznek a felújított bevásárlóközponthoz

A tervek szerint az EuroCenter bevásárló- és élményközpont is lesz, amely teljes mértékben a vásárlók igényeire szabott, és lehetővé teszi a minőségi időtöltést. Gondoljunk csak arra, hogy egy dolgos hét után mennyire várjuk a családdal, barátokkal a közös programokat, a kikapcsolódást, amelyhez jól passzolhat egy közös mozizás vagy egy tetőkerti kávézás. A megújult bevásárlóközpontban pedig mindez megvalósulhat: a tetőkert mellett a felújított mozi – és persze a nemzetközi divatmárkák széles választéka – is elérhető lesz. Ha pedig kulináris élményekre vágyunk, akkor sem kell messzire mennünk: az EuroCenterben felejthetetlen gasztronómiai élmények is várnak ránk, amelyeknek különleges hangulatot kölcsönöz az észak-budai környezet.

Minőségi időtöltés Óbudán

A III. kerületi Bécsi úton található bevásárlóközpont autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. A felújított létesítmény modern és letisztult külsőt kap, és a megváltozott vásárlói szokásokhoz és igényekhez alkalmazkodva teljes kikapcsolódást kínál majd.

A megújult létesítményben nemcsak a szolgáltatások köre bővül, a környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében is jelentős változásokat tapasztalhatnak majd a látogatók; a felújított bevásárlóközpontban kerékpártárolók, valamint elektromos autótöltő állomásokat is találhatunk majd, illetve a közösségi közlekedés is elérhető lesz.

Mindemellett külön hangsúlyt kap az akadálymentesség és az egészségtudatosság is.

Megújulás az üzletek terén is

A külső-belső megújulás a bérlői összetételt is érinti, hiszen ahogy említettük, változni fog a bevásárlóközpont szolgáltatási köre. A bérlői összetételnél kiemelten fontos a vásárlói igényekhez való alkalmazkodás, így a közkedvelt divatmárkák, valamint az egészségügyi, telekommunikációs és banki szolgáltatások is megtalálhatók lesznek. Mindemellett mozi, különféle éttermek és kávézók is elérhetőek lesznek a létesítményben, így a teendőink elintézésén túl remek találkozóhelyet is biztosít a bevásárlóközpont.

A rugalmas téralakítású bevásárlóközpont 25 000 négyzetméter bérbeadható alapterülettel rendelkezik.

Ha Önt érdeklik a bérbeadható üzlethelyiségek, az Eurocenter weboldalán található formulán keresztül jelentkezhet,

néhány fontosabb adat megadása után. Az üzlethelyiségek korlátozott számban adhatók bérbe, ezért érdeklődés esetén megéri sietni.

A felújítás menetéről és fejleményeiről az EuroCenter Facebook-oldalán is tájékozódhatunk.

Rovatok