Index Vakbarát Hírportál

Bemutatjuk a zseniális olvasószemüveget – így lásson élesen közelre!

Itt az olvasószemüvegek királya

2021. október 20., szerda 11:52

Olvasáshoz, számítógéphez, szereléshez is remek találmány.

Szeretne jobban látni közelre? Nem mindig lát jól olvasószemüvegével?

Önnek is gyakran hunyorognia kell számítógép, telefon előtt vagy apróbetűs feliratok esetén? Netán már több olvasószemüveget is használ? Folyton cserélgetni, le-fel tologatni a szemüvegeket nagyon kényelmetlen. Pláne munka vagy tanulás közben, amikor haladni szeretne a dolgaival.

Sajnos a legtöbb olvasószemüveg kb. 30-40 cm-re ad csak éles képet, így pl. számítógép előtt gyakran csődöt mondanak. Van egy jó hírünk: felkészült szakemberek kifejlesztették azt a találmányt, amivel olvasás, számítógépezés, telefonozás vagy aprólékos munkák során is élesen láthat több közeli távolságba.

One Power többfunkciós olvasószemüveg – tiszta közeli látás, egyetlen szemüveggel!

A One Power névre hallgató olvasószemüveggel végre ismét tisztán láthatja az apróbetűket, kisebb tárgyakat, mobilját, monitorját is. Rugalmas fókuszú lencséi +0.5 és +2.5 dioptria között nyújtanak kifogástalan képet. Ha az Ön dioptriája is e közé a két érték közé esik, akkor tökéletesen láthat vele közelre.

Hogyan működik?

A One Power különleges Flex Focus nevű lencséivel szemei pillanatokon belül megtalálják a nekik megfelelő éles pontot a lencséken, így mindig a lehető legtisztább kép tárul Ön elé. Nem kell semmit állítgatnia rajta, csak tegye fel, és máris olvashat, szerelhet, varrhat, gépezhet, telefonozhat. Többé nem kell hunyorognia, nem fogja megerőltetni a szemét.

A One Power óriási előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látása, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézzen fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnia kéne a szemüvegét! A One Power a szem korral járó romlásához is alkalmazkodik, így nem lesz szüksége új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriája.

Divatos, kényelmes, uniszex viselet

A One Power enyhén lekerekített formájú, divatos külsejű kerettel rendelkezik, szinte mindenkinek jól áll! Kis súlyú, akár egész nap komfortosan hordható eszköz hölgyek és urak számára. Próbálja ki, és garantáljuk, hogy Ön is nagyon hamar bele fog szeretni!

Bemutató videó – nézze, milyen jól használható:

Kiknek ajánljuk a One Power olvasószemüveget?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik

- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni

- számítógép előtt ülőknek, sokat okostelefonozóknak

- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket

- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni

- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

Ez a káprázatos szemüveg most HATALMAS őszi árelőnnyel lehet az Öné!

Lásson Ön is élesen közelre, egyetlen szemüveggel! Olvasson, telefonozzon, gépezzen anélkül, hogy hunyorogna vagy folyton cserélgetnie kéne szemüvegeit!

Most egy hagyományos látássegítő árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért lehet Öné a One Power univerzális olvasószemüveg. Lepje meg vele saját magát, párját, szeretteit!

Nyomjon az alábbi linkre, adja le rendelését itt:

KATTINTSON IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

További ajánlatok:

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa – hatalmas fényáradat a nap erejével!

Ön még hagyományos, fel-le kapcsolgatható kültéri lámpákat használ? Mit szólna egy gazdaságos, automata világításhoz, amit pillanatok felhelyezhet?

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa egy kizárólag a nap erejét felhasználó, vezeték nélküli fényforrás. Segítségével még a legsötétebb zugokat is fényárba boríthatja anélkül, hogy a villanyszámláját megterhelné vele. Mostantól soha többé nem kell vaksötétben botorkálnia a kertben, háza vagy üzlete körül!

A lámpát a napelem mellett fény- és mozgásszenzorral is felszerelték, ezáltal akkor világít, amikor valóban szükség van rá. Most mindössze 6.990 Ft-ért lehet Öné ez a modern fényvető 3 db-os csomagban ide kattintva:

KATTINTSON IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező – pár húzás és borotvaéles lesz kése, bicskája, ollója

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatja meg eszközeit. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és kése, bicskája, bárdja, tőre, ollója vagy éllel rendelkező szerszáma újra a régi fényében tündökölhet! Képzelje el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeivel úgy fog majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés.

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéit tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

Rendkívül masszív és erős felépítése, strapabíró élezőfeje révén még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.   

A késélezőt egy ingyenes feliratkozás után 3.990 Ft-ért szerezheti be ezen a linken:

KATTINTSON IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok