Index Vakbarát Hírportál

A Föld bajnokai fenntarthatóan közlekednek. Csatlakozz!

2021. november 18., csütörtök 08:56

Hoztunk 6 tippet, hogy közlekedhetsz zöldebben. A Föld is hálás lesz és nyerhetsz is vele!

Közlekedni muszáj. Munkába menet, iskolából jövet, ha bulizni, vásárolni megyünk, vagy a gyerekért az óvodába. De nem mindegy, hogyan. Íme, 6 tipp, hogyan közlekedhetsz zöldebben! Ráadásul, ha csatlakozol az E.ON kihívásához, másokat is inspirálhatsz és nyerhetsz is.

Legyél a Föld bajnoka!

Válaszd az e-mobilitást: utazz e-autóval ha teheted, vagy pattanj fel egy elektromos rollerre vagy blinkee.city elektromos robogóra.

Eljött a tettek ideje, legyél Te is a Föld bajnoka!

A Föld bajnokai kihívást az E.ON Hungária Csoport hívta életre, hogy segítsen a fenntartható gondolkodást egyre inkább a mindennapok részévé tenni. Az E.ON hisz az összefogás erejében, és abban, hogy közösen mérsékelhetjük az éghajlatváltozás negatív hatásait.

Az E.ON fenntartható szolgáltatásaival, megoldásaival és energiahálózatának folyamatos, innovatív fejlesztésével azon dolgozik, hogy zöldebbé tegye az otthonok, cégek és városok mindennapjait. Az energiavállalat fő célja, hogy 2030-ig felére csökkentse károsanyag-kibocsátását, 2050-re pedig karbonsemlegessé tegye működését.

Vegyél részt az E.ON játékában, fotózd le, hogyan teljesíted a fenti kihívások egyikét, és oszd meg itt vagy az Instagramon!

Gomb: Részt veszek a kihívásban!

Rovatok