Index Vakbarát Hírportál

Az Extreme Digital beköltözik az eMAG-ra: ezek a teendőink!

2022. április 22., péntek 13:18 | aznap frissítve

Nyugalom, az Extreme Digital teljes kínálatát megtalálja eMAG-on!

A két cég összeolvad, május 2-től az eMAG.hu-ról érhetők el termékeik és szolgáltatásaik.

Rendelt már valaha az Extreme Digitaltól? Jó hírünk, van, továbbra sem kell kell elbúcsúznunk a márkától! Az ismert webáruház teljes kínálatával beköltözik az eMAG.hu-ra, hogy az összeolvadó két márka a jövőben hatékonyabban tudja kiszolgálni az ügyfeleket a több mint 4 milliós termékkínálatából.

Az Edigital megőrzi a sok éve jól működő, az online áruházat hagyományos boltokkal kombináló működési modelljét az új, eMAG-Extreme Digital márkanév alatt is. Az “összeköltözés” nyomán a szállítási idők gyorsulására is számíthatunk, ám a közös platformra való átállás 2022. május 2-ától néhány változást is magával hoz majd.

Edigital-ügyfél? Ezt kell tennie!

Május 2-ától az edigital.hu-ról valaha vásárló ügyfelek az eMAG.hu-n egyszerűen létre tudnak hozni egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal - ha az utóbbi márkánál sosem vásároltak volna.

Ha már mindkét helyről rendelt egy ügyfél, az eMAG fiókot lehet majd összekötni a régi edigitalossal, és egy erre kialakított felületen keresztül gond nélkül hozzá lehet férni majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz, számlákhoz, garanciajegyekhez, mindenhez, amire szükség lehet.

Minden rendelést teljesítenek

A cég arról is biztosítja az ügyfeleket, hogy a még május 2. előtt az Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket is fennakadás nélkül teljesítieni fogják - és a rendelések nyomon követésére is lehetőség lesz, senki nem marad termék nélkül az átállás alatt sem. Az Edigital ügyfélszolgálata is elérhető marad, ennek munkatársai az egyedi megkeresések e-mailben és telefonon is tudnak segíteni az ügyfeleknek.

Így tudja bezsebelni a beköltözős utalványt!

A “beköltözést” a vállalat az eMAG mobilalkalmazásból aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli. Úgy tudjuk, hogy az utalványokat és akciókat 2022. május 1-jéig az Extreme Digital oldalán, május 2. és május 11. között pedig az eMAG oldalán vagy mobilappjában lesz érdemes keresni a felhasználás részletes feltételeivel együtt

Rovatok