Index Vakbarát Hírportál

Így világítsd meg házad, kerted, boltod!

2022. június 2., csütörtök 14:51

Alig egy pizza áráért Tiéd az egyik legjobb mozgásérzékelős napelemes világítás!

Szeretnél hatékonyan, nagy fénnyel világítani?

Egyre többen cserélik le régi kültéri világításukat napelemes, környezetkímélő lámpákra. Nem véletlen, hiszen ezek az új LED fényforrások 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, vezeték nélkül használhatók. Mit szólnál Te is egy ilyen takarékos, automata lámpához, mellyel soha többé nem kéne a sötétben botorkálnod?

Napelemes kültéri LED lámpa, mozgásérzékelővel - óriási fényerő, vízálló házban

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Nincs szükség kábelekre, bonyolult szerelésre: csak akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

Hogyan működik?

Különlegessége, hogy 100%-ban a nap erejét használja a feltöltődéshez: nem kell hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén akár 12 órán át készenlétben marad.

Beépített fény- és mozgásérzékelő

A napelemes LED lámpát egy hatékony fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így csak akkor világít, amikor az valóban szükséges. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! 120 fokos szögben képes világítani kb. 5 méteres távolságra.

Vízálló, masszív ház

A lámpa készülékházát úgy tervezték, hogy a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Télen-nyáron egyaránt használható.

Elriasztja a betörőket, besurranókat

Ezt a sokoldalú fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül elmenekülnek.

Hová ajánlott elhelyezni a napelemes lámpát?

Most egy pizza áráért Tiéd ez a sokoldalú világítás!

Világíts mostantól Te is környezetbarát módon! Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz!

Most egy pizza áráért Tiéd lehet ez a csúcsmodern fényforrás. Átlagos méretű kertbe 4-5 db lámpa használata javasolt.

Nagyobb udvarokra, telephelyekre 10-15 db ajánlott.

Nyomj az alábbi megrendelő linkre, válaszd ki a kívánt mennyiséget és borítsd fényárba otthonod!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok