Index Vakbarát Hírportál

Az S&T harmadszor lett az Év Microsoft Partnere

2022. július 13., szerda 17:01

Az S&T Magyarország örömmel jelentette be, hogy 2022-ben is, immár harmadszor nyerte el az Év Partnere (Partner of the Year – Hungary) megtisztelő címet. A vállalatot a Microsoft azon legfontosabb globális partnereinek egyikeként tüntette ki, aki az innovációban és a Microsoft technológián alapuló ügyfélmegoldások bevezetésben kiemelkedőnek bizonyult.

A „Microsoft Év Partnere Díj” a partnerek kiemelkedő sikereit és innovációit ismeri el több mint 100 országban, a legkülönbözőbb kategóriákban. Az elmúlt 6 évben immár harmadszor nyerte el az S&T Consulting Hungary csapata a „Microsoft Partner of the Year – Hungary” díjat.

– mondta Zrupkó Gábor, az S&T Consulting Hungary Kft. Microsoft üzletágának vezetője.

Az ügyfeleinkkel felépített magas szintű szakmai bizalmi kapcsolataink, a rendszeres pozitív visszajelzések és megerősítések, a Microsoft rangos díjaival kiegészülve bizonyítják számunkra, hogy képesek vagyunk továbbra is folyamatosan, magas minőségben, innovatív megoldásokkal kiszolgálni az ügyfeleink egyre változó, komplex informatikai és üzleti igényeit.

A jövőben is kiemelkedően fontos terület marad az S&T számára a Microsoft felhőszolgáltatásokon alapuló innovatív megoldásokhoz kapcsolódó szakértői tanácsadói, edukációs, tervezési, megvalósítási és támogatási feladatokat elvégzése a lehető legmagasabb minőségben, az ügyfeleink és partnereink számára. Továbbra is kifejezetten nagy hangsúlyt helyezünk az Apps&Infra megoldásokra Azure-ban, a Power Platform alapú low-code/no-code, a Data/AI, a Cloud Security és Modern Work területekre, valamint a Cloud Native alkalmazások agilis megközelítésű tervezésére és fejlesztésére.

– emelte ki Zrupkó Gábor.

Hatalmas köszönet a Microsoft Magyarország munkatársainak az idei évben elvégzett közös munkáért és támogatásért!

Az Év Partnere díj azokat a Microsoft partnereket ismeri el, akik az elmúlt évben kivételes Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek és szállítottak. A díjazottokat különböző kategóriába sorolva, több mint 3 900 jelöltből választották ki világszerte több mint 100 országban. Az S&T Consulting Hungary Kft.-t kiemelkedő megoldásainak és szolgáltatásaink köszönhetően ismerték el a legrangosabb „Partner of the Year - Hungary” díjjal.

Nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatom a 2022-as Év Microsoft Partnere Díj nyerteseit és döntőseit.

- mondta Nick Parker, a Microsoft globális partner megoldásokért felelős alelnöke.

A kiválasztott Partnerek kiemelkedtek a szintén kiváló jelöltek közül. Lenyűgöző, amilyen innovatívan a Microsoft Cloud technológiáit használják, valamint ezen megoldásaik ügyfeleinkre gyakorolt hatása is figyelemre méltó.

Az S&T Consulting Hungary Kft. információtechnológiai tanácsadást, IT megoldások tervezését, szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál ügyfeleinek. Portfoliója a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszerein és az IT biztonsági megoldásokon át, az IT infrastruktúrák teljes köréig (aktív hálózatok, szerver- és tárolórendszerek, virtualizáció, mentés, archiválás, stb.) terjed. Ügyfelei magyarországi és nemzetközi nagy- és középvállalatok, elsősorban a pénzügyi, telekommunikációs, ipari és közmű szektorokból, valamint az állami intézmények közül. Az S&T Csoport tagjaként Magyarországon kívül további 30 országban áll ügyfelei rendelkezésére.  www.snt.hu

Rovatok