Index Vakbarát Hírportál

Segítünk a legtöbbet kihozni az augusztusi nagybevásárlásokból

2022. július 27., szerda 11:30

A rendszeresen vásárlók tisztában vannak azzal, hogy a SPAR nem csak minőségi, friss termékekkel, hanem a legkülönbözőbb kedvezményekkel, akciókkal is kedveskedik a hozzájuk betérő vevőknek. A SPAR Akcióterv névre hallgató legújabb kampányukban 6 pontban mutatják be, hogyan érdemes vásárolni a mindennapok során.

Az élelmiszervásárlás az életünk része, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne spórolhatnánk. A SPAR mindig is elkötelezett volt annak érdekében, hogy akciókkal, extra kedvezményekkel teremtse meg a lehetőséget a takarékoskodásra. A cégcsoport vásárlói ma már jól ismerhetik a sárga címkével jelölt akciós, és a piros címkés tartósan alacsony árú termékeket, valamint a hétvégi extra kedvezményeket is.

Az augusztus a családok számára már az iskolakezdésről szól, így a SPAR által meghirdetett pénztárca-barát akcióterv egy újabb lehetőséget biztosít arra, hogy még olcsóbban szerezzük be a megszokott magas színvonalat képviselő friss, ropogós kenyeret, a minőségi tejet vagy a piros, mosolygós almát.

Szabadon felhasználható 20%-os kuponok                                                                     

A SPAR munkatársai három napon keresztül, augusztus 1-je és 3-a között gondoskodnak arról, hogy minél több vásárlóhoz eljussanak a papíralapú kuponok, melyek használatával a kiválasztott áruk* 20%-kal lesznek olcsóbbak.  Egy íven négy darab kupon található, amelyek egy héten keresztül, augusztus 4-e és 10-e között válthatók be.

MySPAR appal a mínusz 10%-ért

A MySPAR 10%-os kupon a nagyobb bevásárlásoknál jelent majd könnyebbséget. Aki augusztus 4-e és 14-e között tízezer forintot meghaladó összegben vásárol*, az a MySPAR applikációban egy kuponhoz jut, amellyel augusztus 15. és 31. között 10% kedvezményt kap, ha ismét tízezer forintnál nagyobb összegben költ a SPAR csoport üzleteiben.

Hogyan hozhatjuk ki a maximumot?

A jó hír az, hogy van még egy nem megszokott, de annál tetszetősebb eleme a csomagnak, amivel kimaxolhatjuk az akciót: ezek a kedvezmények ugyanis összevonhatók. Ha a vásárló kosarának tartalma a 20%-os kuponok igénybevételén felül eléri a tízezer forintot, akkor megkapja a 10%-os kedvezményre jogosító kupont is a  MySPAR applikáción keresztül.

Összefoglalva: augusztusban is irány a SPAR, hiszen az áruházakban elérhető magas minőséghez és széles választékhoz most úgy is hozzájuthatunk, hogy közben spórolunk.   

*A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes beváltási feltételek és nyereményjáték szabályzat elérhető a www.akcioterv.hu oldalon.

Rovatok