Index Vakbarát Hírportál

A teljesítmény vonzásában a versenypályákon és az utakon egy megbízható társsal

2022. szeptember 21., szerda 10:21 | aznap frissítve

A teljesítmény vonzásában a versenypályákon és az utakon egy megbízható társsal

Léteznek életre szóló barátságok, és köttetnek évszázados partnerségek, melyek két vállalatot hivatottak előre vinni a siker útján. Ilyen kötődés alakult ki a Shell és a Ferrari között a Forma-1-es versenypályákon végzett közös munka alatt. Közel százéves együttgondolkodás, mérnökeik és technikai dolgozóik évi több tízezer munkaórája a versenypályák mellett és megannyi innováció segítette őket a Shell V-Power Racing üzemanyag tökéletesre csiszolásában.

A Shell a működése kezdeteitől élen jár a termékfejlesztésben, és az autósok partnereként arra törekszik, hogy a legjobbat nyújtsa vásárlói számára. A Shell V-Power Racing 1998-tól már a közutakon is bizonyíthat - a világszerte elérhető prémium üzemanyag a lehető legjobb motorteljesítmény elérésére sarkall, és ma is 99%-ban ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a Scuderia Ferrari által használt versenyüzemanyag.

A Shell V-Power Racinget úgy alkották meg, hogy magabiztosságot adjon vezetés közben. Magasabb oktánszámú üzemanyagként a motor potenciális teljesítményének elérésében segíthet több erő és nagyobb hatékonyság biztosításával a hatékonyabb égés által. A Shell V-Power Racing a legújabb generációs súrlódáscsökkentő molekulákat és erős tisztító összetevőt tartalmaz, amelyek segítenek visszaállítani a motor megfelelő teljesítményét. A súrlódáscsökkentő technológia a benzinben segíthet csökkenteni a motor alkatrészei között fellépő súrlódást, már az első tankolást követően1. A tisztító technológia hozzájárulhat az üzemanyagból kinyerhető energia maximalizálásához és javíthatja a motor állapotát2.

A Shell V-Power Racing egy megbízható és már bizonyított prémium üzemanyag, amelynek rendszeres használatával gondoskodhat autója és különösen annak lelke, a motor hosszú élettartamáról2.


 

1 A súrlódáscsökkentő molekulák segítenek a motor kritikus részeinek megfelelő működésében. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

Rovatok