Index Vakbarát Hírportál

Így világítsd meg kerted, udvarod, telephelyed fillérekből, magas fényerővel!

2022. október 24., hétfő 11:39 | egy éve frissítve

Megérkezett a legújabb, 100 LED-del szerelt napelemes lámpa

Készülj a nyári szezonra káprázatos fényerejű, takarékos LED lámpákkal!

Végre itt a várva-várt jó idő, egyre többet vagyunk kint a kertben, teraszon, udvaron még sötétedés után is. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot fogyasztanak.

Mit szólnál egy olyan fényforráshoz, amivel nem kell végigkábelezned az udvart, ráadásul 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod? Fedezd fel a napelemes LED lámpát és borítsd fényárba otthonod, fillérekből!

Napelemes 100 LED-es mozgásérzékelős lámpa - szenzációs fényáradat, amivel mindent jól láthatsz!

A vadonatúj 100 LED-del ellátott fényvetővel mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy tervezték meg, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd.

Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod, és már világít is, amikor szükséges!

A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához.

100 db csúcsminőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!

Mi a különlegessége?

Amint a lámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is.

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette?

Bemutató videó – nézd, milyen jól világít:

Hová ajánljuk a 100 LED-es napelemes lámpát?

Szenzációs nyári ajánlat: most minden csomagban 3 db lámpa, zseni áron!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel érheted el nálunk nyárváró ajánlatunknak köszönhetően. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod vagy üzleted környékét is remekül meg tudod világítani.

Nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


További ajánlataink:

Szeretnél jobban látni közelre? Nem mindig látsz jól olvasószemüvegeddel?

Neked is gyakran hunyorognod kell a számítógép, telefon előtt vagy apróbetűs feliratok esetén? Netán már több olvasószemüveget is használsz? Van egy jó hírünk: felkészült szakemberek kifejlesztették azt a találmányt, amivel olvasás, számítógépezés, telefonozás, barkácsolás során is élesen láthatsz több közeli távolságba.

A One Power névre hallgató olvasószemüveggel végre ismét tisztán láthatod az apróbetűket, kisebb tárgyakat, mobilod, monitorod is. Különleges rugalmas fókuszú lencséi +0.5 és +2.5 dioptria között nyújtanak kifogástalan képet. Ha a Te dioptriád is e közé a két érték közé esik, akkor tökéletesen láthatsz vele közelre.

Nem kell semmit állítgatnod rajta, csak tedd fel, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, gépezhetsz, telefonozhatsz. Többé nem fogsz hunyorogni, nem erőlteted meg a szemed.

A One Power enyhén lekerekített formájú, divatos külsejű kerettel rendelkezik, szinte mindenkinek jól áll! Kis súlyú, akár egész nap komfortosan hordható eszköz hölgyek és urak számára. Próbáld ki, és garantáljuk, hogy Te is nagyon hamar bele fogsz szeretni!

Most egy hagyományos látássegítő árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért lehet Tiéd a One Power univerzális olvasószemüveg. Lepd meg vele saját magad, párod, szeretteid! Nyomj az alábbi linkre, add le rendelésed itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


3 fázisú gyémántbevonatos késélező – pár húzás és borotvaéles lesz késed, bicskád, ollód

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündökölhet! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés.

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéit tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

Rendkívül masszív és erős felépítése, strapabíró élezőfeje révén még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.

A késélezőt most brutális árelőnnyel, 4.990 Ft-ért szerezheted be ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok