Index Vakbarát Hírportál

ASUS Zenbook 14 OLED: Kezdd a tavaszt produktívan egy új laptoppal

2023. március 10., péntek 13:05

Az ASUS OLED kijelzős laptopjaival nem csak a tartalomfogyasztás élménye újulhat meg, hiszen segítségükkel a produktivitás is könnyen új szintre emelhető.

A tavasz beköszöntével sokan kapnak extra motivációt a jobb időjárásnak és a gyakoribb napsugaraknak hála, ilyenkor pedig vétek lenne elpuskázni ezt az extra löketet. Napjainkban egy laptop nem csupán az irodai munkáról szólhat, segítségükkel bárhol és bármikor elindítható egy új vállalkozás vagy éppen az új fejlesztéseknek és funkcióknak köszönhetően új szintre emelhető egy régi projekt.

Az ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) egy tökéletes társ lehet ahhoz, hogy ezt az extra tavaszi motivációt a tettek mezejére kísérje, hiszen vékony és könnyű, tavaszi színekben pompázó külsője mellett a szemeket kímélő és a vizuális munkát vagy tartalmak fogyasztását új szintre emelő OLED kijelzővel és modern, többfeladatos munkavégzést megkönnyítő erővel rendelkezik. Nem számít, hogy a sötétebb kék, vagy a halványabb zöld árnyalatot választod, a mindössze 1,39kg-os súlya és 16,9mm-es vékonysága elkápráztat, a fedlapot felnyitva pedig a világ első 14 hüvelykes, 2,8K felbontású OLED kijelzője tárul eléd, mely 16:10-es képarányával a nála jóval nagyobb és nehezebb laptopoknál is tágasabb munkateret biztosít.

Az OLED kijelző nem csak pompás színeket kínál, hanem a szemek egészségét is óvja a káros kék fény megszűrésével. A legújabb ASUS ErgoSense billentyűzetet és érintőpadot úgy terveztük, hogy páratlan beviteli élményt nyújtson, a billentyűzet optimális utat jár be, az érintőpadon való görgetés pedig olyan, mintha selymet érintenél. A produktivitást és biztonságot a dedikált funkciógombok mellett a bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-érzékelő és az érintőpadba épített, számológépként is funkcionáló ASUS NumberPad 2.0 támogatja.

A színhű kijelző adta lehetőségek a modern Intel processzornak köszönhetően az erőforrásigényesebb grafikai alkalmazásokban is kihasználhatóak, ha pedig szórakozásról vagy tartalomfogyasztásról van szó, akkor az egésznapos üzemidőre támaszkodhatunk. Ezt megkönnyíti az USB-C Easy Charge támogatás is, hiszen bármikor és bárhol tölthető a laptop egy standard töltővel. A videóhívások és online értekezletek alatt a MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot. A Harman Kardon szakértő hangmérnökei által tanúsított ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.

A Zenbook 14 OLED (UX3402) a hordozható tökéletesség új mércéje. Időtlenül elegáns, mégis modern dizájnnal és felhasználó-központú kialakítással könnyíti meg a mindennapokat.

Rovatok