Index Vakbarát Hírportál

A Rollton gyártója új márkát indít Magyarországon REEVA néven

2023. március 14., kedd 16:49 | tizenkét hónapja frissítve

Nagyszerű hír a finom és minőségi instant tészták kedvelőinek. A kulcsszó mostantól REEVA!

A Rollton és Bigbon márkanevek alatt gyártott instant ételeiről ismert Mareven Food Europe LLC új és még ízletesebb termékekkel jelentkezik. Új fejezetet nyitnak a cég történetében. Megújult cégnévvel, amely mostantól Euro Food Service LLC, Magyarországon is bevezetik a nemzetközi REEVA márkát.

A REEVA mára több, mint 40 országban vált a finom instant tészták és univerzális fűszerek szinonimájává. Mostantól a magyarországi szupermarketek polcain is megjelennek a modern és kiváló minőségű REEVA termékek.

Az Euro Food Service a REEVA termékeket a legmodernebb európai gyártóüzemekben állítja elő, fejlett technológiákra és tapasztalt szakemberekre támaszkodva. A REEVA márka (amelynek elnevezése az angol „re-evaluation”, azaz átértékelés szóból származik) a fogyasztói preferenciákra, a környezetvédelemre és az élelmiszereket előállító munkavállalókra vonatkozó nézetek tanulmányozásának és újraértékelésének szisztematikus megközelítésén alapszik.

Az Euro Food Service a jövőben a REEVA termékek választékának bővítését tervezi, folyamatos technológiai fejlesztés és innováció mellett.

REEVA – próbálja ki Ön is, milyen finom, és milyen gyorsan elkészíthető! Keresse a legközelebbi szupermarketben!

Rovatok