Index Vakbarát Hírportál

Ötcsillagos szórakozás a jubileumi Campuson

2023. július 19., szerda 00:02

Parov Stelar, Robin Schulz, Minelli, ATB, a francia díva ZAZ, és a teljes hazai élvonal várja szerdától a Debrecenbe érkezőket a 15. Campus Fesztiválon. A legbevállalósabb program kínálatú fesztiválon találkozhatunk Zacher Gáborral, de a legendás Zenebutik c. műsor házigazdájával Juhász Előddel is. A kiemelkedően népszerű előadókon túl külön önálló színpadot kap a hiphop valamint egyedülálló módon a rock- és metalzene is. A zenei kínálat mellett az egyéb művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, összesen négyszáznál is több program várható a fesztiválon.

A fesztiválterületen egész nap zajlik az élet, érdemes nagyon korán érkezni és felfedezni ezeket a programokat – biztos, hogy izgalmas élményekben gazdagodunk, aktív kikapcsolódás vár a fesztiválozókra.A Campus egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező programhelyszíne a Civil Falu. Mintegy ötven civil szervezet és intézmény mutatja be tevékenységét Debrecenben, ugyanitt található Magyarország egyik legnagyobb játszóháza: a Campus Kid & Art Zónában a kilátogató családok nagy örömére interaktív játékok, látványosságok, gyerekprogramok százai várnak a legkisebbektől a nagyobbakig mindenkit. A Civil Falu Agóráján élő podcast beszélgetésekkel, fúvós- és citerazenekarral, kórusflashmobbal, táncházzal, valamint olyan élő televíziós legendákkal találkozhatunk, mint Juhász Előd, Dévényi Tibor, Endrei Judit, Horvát János, Kaplár F. József és Egri János.

A hazai fesztiválkínálatban a Campus Fesztivál a családias jelleg mellett a Debreceni Egyetem jelenléte miatt is egyedi. Az intézmény számára a tudomány népszerűsítése mellett a leendő egyetemisták elérése, a kapcsolatépítés miatt is fontos a rendezvény. Megújult arculattal, 10 tematikus helyszínen, szabadulószobával és Chill Zone-nal várja a fesztiválozókat a Debreceni Egyetem az idei Campus Fesztiválon.

A visszatérő hazai fesztiválkedvenceket - Tankcsapda, Majka, Bagossy Brothers Company, Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, 30Y, Road - mindenki ismeri, az elmúlt néhány évben feltűnt új titánokra – pl. Azahriah, Carson Coma, Dzsúdló, Elefánt, Krúbi - pedig érdemes az eddiginél is jobban odafigyelni.

Az ötcsillagos fesztiválhelyszín számos közérdekű és kényelmi szolgáltatást kínál majd, így többek között lesz csomag- és értékmegőrző, 0-24 órás orvosi és mentőügyelet, mobil kormányablak, több mint százötven vízöblítéses WC, LIDL Fesztmarket, Campus Eye óriáskerék és még helyi termelői piac is a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat jóvoltából.

Rovatok