Index Vakbarát Hírportál

Így spórolhatsz százezreket, ha építkezel vagy felújítasz

2023. július 25., kedd 00:02

Az építkezés vagy felújítás mindig nagy döntés, nemcsak anyagilag, de szellemileg is megterheli azt, aki belevág. A legjobb döntés általában az, ha azt vesszük, és pontosan abban a mennyiségben, amire szükségünk van. Az idei évben nagyobb figyelmet szentelnek a vásárlók annak, hogy próbáljanak okosabb döntést hozni, legyen szó a termékek minőségéről, a tervezésről vagy egyéb szervezési feladatokról. Lehetőség van azonban arra, hogy  díjmentes szakmai támogatás mellett minőségi anyagokat válasszunk, ráadásul most július végéig még pénzvisszatérítést is kaphatunk.

A Wienerberger a világ egyik vezető építőanyag-gyártója, amely híres a minőségi és modern termékeiről, Magyarországon a Porotherm tégla, a Tondach tetőcserép és a Semmelrock térkövek és egyéb kerti beton termékek gyártójaként váltak ismertté. A cég azonban nemcsak ezzel, hanem a szolgáltatások széles skálájával is segíti az ügyfeleit, mellyel nemcsak időt, de pénzt is spórolhatunk. Ezek között szerepel a díjmentes építőanyag mennyiségszámítás, kerti koncepciótervezés és általánosságban a műszaki tanácsadás.

Megtervezik helyetted. Ingyen.

Az apróhirdetések között könnyedén találunk olyat, ahol kisebb mennyiségű téglát, tetőcserepet vagy térkövet kínálnak. Nem is csoda, hiszen hiába rendelkezünk részletes tervrajzokkal, ha azok alapján nem készül pontos és részletes anyagbecslés. Ha szakemberre bízzuk ennek az elkészítését, minimalizálható annak az esélye, hogy feleslegesen túlbiztosítjuk magunkat, és nagyobb mennyiségű építőanyagot vásárolunk a szükségesnél.A Wienerberger díjmentes mennyiségszámítási szolgáltatásával a megrendelők gyorsabban és pontosabban tudják meghatározni a tégla vagy tetőcserép szükséges mennyiségét, csökkentve ezzel a többlet- és az utólagos rendelésekkel járó költségeket és kellemetlenségeket. Mindössze annyi a feladat, hogy eljuttassuk a tervrajzokat a megfelelő email címre, és akár már néhány napon belül nálunk is lehet a rendelendő anyagok tételes listája. Ha bizonytalanok vagyunk egyes műszaki megoldásokkal kapcsolatban, itt még nem késő konzultálni a gyártó építészmérnök szakembereivel, akik a beépítés, az alkalmazástechnika szakértői, így megnyugtató módon tudnak tisztázni minden kritikus kérdést. Érdemes akár már korábban felvenni a kapcsolatot a mérnökökkel, hiszen megismerkedhetünk olyan termékekkel és műszaki megoldásokkal, amelyek idő- és pénzmegtakarítást eredményezhetnek, és amelyek jobban megfelelnek az elvárásainknak. A konzultáció során első kézből kaphatunk hasznos ismereteket az építkezéshez, melyet többször is igénybe lehet venni, például változtatások vagy később felmerülő kérdések esetén is. Ezek a szolgáltatások máshol százezer forintba is kerülhetnek, hiszen jelentősen hozzájárulnak az építkezés hatékonyságának növeléséhez, a költségek csökkentéséhez és a jobb döntések meghozatalához.

Különösen vonzó ajánlat a vállalat kerti koncepciótervezés szolgáltatása. Itt egy tájépítész lehet a segítségünkre, aki egyfajta stílustanácsadóként segít a megfelelő térkövek és kerti lapok, vagy kerítéselemek kiválasztásában. A konzultáció során figyelembe veszik az esztétikai és műszaki szempontokat egyaránt, ráadásul a végén egy díjmentes burkolatkiosztási tervvel és részletes terméklistával, mennyiségszámítással gazdagodik az érdeklődő.

A minőségi termékek hosszú távon megtérülnek

Tapasztaltunk szerint a vásárlók jelenleg az átlagosnál is jobban meggondolják, melyik építőanyagot válasszák. Díjmentes szolgáltatásainkkal abban próbálunk segíteni, hogy az építkezők a lehető legkisebb stressz mellett a lehető legjobb döntést hozzák, amikor kiválasztják, milyen téglából álljon a fal, ami évtizedekig az otthonuk része lesz. Nem kevésbé fontos a tetőcserép, ami igazán széppé és karakteressé teheti a házat, és a kerti, vagy terasz burkolatok, amik minden nap a szemük előtt lesznek évtizedeken át. Tanácsadási, mennyiségszámítási szolgáltatásaink segítenek, hogy pont azt a minőségű terméket és pont abban a mennyiségben válasszák, amire szükségünk van.

 – mondta Nagy Zsolt István a Wienerberger zRt. marketingvezetője.

A Porotherm, Tondach vagy Semmelrock termékek választása nem csak hosszú távú, hanem azonnali előnyöket is kínál. Most egy július 31-ig érvényes promócióban akár 100.000 Ft pénzvisszatérítést is kaphatunk, így az ingyenes szolgálatásokkal összesen akár több százezer forintot is spórolhatunk.

További információk a díjmentes szakmai támogatásról.

Rovatok