Index Vakbarát Hírportál

Tovább erősödik és országosan növekszik a Kifli.hu

2023. szeptember 1., péntek 13:28

2019-es indulása óta még egy percre sem lassított, folyamatos növekedésben van a Kifli.hu

Példaértékű sikertörténetnek nevezhető a budapesti Kifli.hu online szupermarket eddigi pályája. Az induláskor napi 50 címre szállító cég ma átlagosan 5000 háztartásba szállít a hét minden napján, a teljesített rendelések száma idén a 4 milliót is meghaladta.

A növekedés a működés szinte összes területére jellemző, így a pénzügyi eredményekre is: a cég forgalma 2022-ben közel 40 százalékkal nőtt, ami a GKID éves riportja szerint a legnagyobb forgalmú FMCG kereskedők listájának élére került a Kifli.

A kiszállítási területek bővülése is folyamatos, hiszen a kezdeti budapesti kerületekhez és az agglomerációhoz azóta már a Balaton keleti oldala, a Velencei-tó környéke és Vác is csatlakozott. Idén nyáron Székesfehérváron és Pákozdon is megkezdődött a kiszállítás, így azok is élvezhetik a szolgáltatás kényelmét, akik a nyáron ezeken a településeken pihennek, vagy ott laknak. A szállítási területek bővítése mindig vásárlói igények alapján történik, a közelmúltban Százhalombatta és Monor csatlakozott a Kiflisek nagy családjához, szeptembertől pedig Veszprém, Szentkirályszabadja, Veszprémfajsz és Nemesvámos településein is elérhető lesz a szolgáltatás. A meglévő területeket jelenleg egy raktár szolgálja ki, de már egy második is bevetésre készen áll: a két épülettel még hatékonyabb lesz majd a rendelések teljesítése.

“Az új területek nyitását a helyi vásárlók nagy érdeklődése motiválja, akik szeretnének könnyen hozzáférni nagyszerű friss ételeinkhez és szolgáltatásainkhoz. Az élet különböző helyekre költözteti vásárlóinkat, és szeretnénk továbbra is kiszolgálni őket, bárhová is mennek, otthonukban, irodájukban, nyaralóhelyükön vagy bármikor, amikor vásárolni szeretnének. Az újonnan megnyitott területekkel egy lépéssel közelebb kerültünk azon elképzelésünkhöz, hogy Magyarország minden háztartását kiszolgáljuk. Közel 110 településre szállítunk most, és folyamatosan keressük az új lehetőségeket, nem lassítunk a növekedés ütemén” -  fejtette ki Gabriel Makki ügyvezető.

A növekvő vásárlóbázis folyamatosan megújuló igényeket is jelent, amelyeknek a cég igyekszik mind a választék, mind a kényelmi szolgáltatások területén megfelelni. A jelenleg közel 13.000 termékből álló kínálat már jóval túlmutat az élelmiszeren, hiszen gyógyszertári termékek, iskolaszerek, otthoni és kerti kiegészítők is kaphatóak. A hangsúly persze az élelmiszereken van, azon belül is a friss termékek választéka a legnépszerűbb. A hal- és húsáruk, a zöldség és gyümölcs, valamint a pékáruk kínálata folyamatosan növekszik a minőség és a kiváló ár-érték iránya mentén, de szeptemberben a speciális és vegán termékek választéka is nagyot bővül.

A cég a népszerűségének titkát a vásárlóközpontú működésben látja, ahol minden a vevőért történik. Az ingyenes vásárlói klubokat is olyan szemlélettel hozzák létre, hogy mindig egy konkrét társadalmi rétegnek tudjanak exkluzív előnyöket kínálni. A Kiflicske klub a kisgyermekeseket és családokat, az Akadálymentes klub az időseket és fogyatékkal élőket hivatott segíteni, míg a Prémium tagság mindenki számára elérhető áron kínál extra kényelmi szolgáltatásokat.

Az év szinte minden napján kora reggeltől késő estig, akár 90 percen belül szállító Kifli.hu célja, hogy előbb-utóbb minden háztartás velük intézze a bevásárlást, visszanyerve ezzel azt az értékes szabadidőt, amit eddig sorban állással töltöttek.

Rovatok