Index Vakbarát Hírportál

Így világítsd meg kerted, udvarod, telephelyed fillérekből, magas fényerővel!

2023. október 10., kedd 00:02

Megérkezett a legújabb, 100 LED-del szerelt napelemes lámpa

Készülj a őszi-téli szezonra káprázatos fényerejű, takarékos LED lámpákkal!

Egyre korábban megy le a nap, egyre többet kell világítani kint a kertben, teraszon, udvaron, a garázs vagy telephely körül. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot fogyasztanak.

Mit szólnál egy olyan fényforráshoz, amivel nem kell végigkábelezned az udvart, ráadásul 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod? Fedezd fel a napelemes LED lámpát és borítsd fényárba otthonod, fillérekből!

Napelemes 100 LED-es mozgásérzékelős lámpa - szenzációs fényáradat, amivel mindent jól láthatsz!

A vadonatúj 100 LED-del ellátott fényvetővel mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy tervezték meg, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd.

Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod, és már világít is, amikor szükséges!

A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához.

100 db csúcsminőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!

Mi a különlegessége?

Amint a lámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is.

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette?

Bemutató videó – nézd, milyen jól világít:

Hová ajánljuk a 100 LED-es napelemes lámpát?

Szenzációs őszi ajánlat: most minden csomagban 3 db lámpa, zseni áron!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel érheted el nálunk őszi ajánlatunknak köszönhetően.. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod vagy üzleted környékét is remekül meg tudod világítani.

Nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Rovatok