Index Vakbarát Hírportál

MEGHOSSZABBÍTOTT KEDVEZMÉNYES JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A SIRHA BUDAPESTEN

2023. november 11., szombat 00:02

Az érdeklődésre való tekintettel új határidővel várja kiállítóit a HORECA szakkiállítás

2024. március 5-7. között ismét várja a szakembereket a SIRHA Budapest szakkiállítás, Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa rendezvényén. A két évente megrendezésre kerülő nemzetközi rendezvény kitűnő szakmai fórum, ami változatos programlehetőséget kínál kiállítóknak és látogatóknak egyaránt.

A 44 országból érkező 24.000 szakember látogatásával SIRHA Budapest Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti találkozópontja az élelmiszeripari és HoReCa területén. Az előző rendezvényre a szakmai látogatóinak 65%-a döntéshozó pozícióból érkezett, akiknek 36%-a tulajdonos, cégvezető vagy menedzser volt.

A szakkiállítás 2014 óta nyújt lehetőséget a piac szereplőinek a bemutatkozásra, az üzletszerzésre, a szakmai kapcsolatok és ismeretek bővítésére. A látogatók – Magyarországon kívül - elsősorban Ausztria, Olaszország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Horvátország, Szlovákia, Szerbia és Románia területéről érkeznek. A 2022-es SIRHA Budapesten 376 kiállító vett részt 17 országból. Kiállítóink a szakmát érintő legnagyobb iparágakból jelentek meg, többek között: élelmiszeripar-, sütőipar- cukrászat, szállodaipar, vendáglátás, - konyhatechnológia, csomagolóipar.

Ízelítő a 2022-es SIRHA Budapest kiemelkedő pillanataiból:

Az elmúlt évek gazdasági helyzete számos kihívást hozott. Az energia- és alapanyagárak és a kereslet változása miatt sok iparág és vállalkozás szembesült a magasabb költségekkel és a hatékony energiafelhasználás növekvő igényével. A SIRHA Budapest rendezvény lehetőséget kínál a szakembereknek arra, hogy megvitassák és megosszák a legjobb gyakorlatokat és innovációkat az energiahatékonyság és fenntarthatóság terén. Ez az esemény nemcsak lehetőséget ad a kapcsolatok építésére és a tapasztalatok megosztására, hanem teret ad a legfrissebb piaci trendek innovációk bemutatására.

A jelentős szakmai érdeklődésre való tekintettel kedvezményes jelentkezési határidővel várja a SIRHA Budapest a kiállítók csatlakozását 2023. november 17-ig.

Bővebb információ a jelentkezés feltételeiről a sirha-budapest.com weboldalon olvasható.

A már jelentkezett legnagyobb partnerek közül az élelmiszeripart - többek között - a METRO Magyarország, a Kotányi, az Unilever, a Bunge, az Upfield és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli, az italokat pedig a Koch borászat, a Dér Juice és a Grapos Üdítő Kft. A kávéház és bár szegmensből már biztosan itt lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió, a Caffe-Perte és a Valdo Café System.

Hagyományosan a második legnagyobb tematika a SIRHA Budapest kiállításokon a konyhatechnológia, és ebben a témában már nagyon sok kiállító bejelentkezett, példaként: a Gasztometal, Rational, Miele, Viessmann, Inox-Bázis, Legally Gasztro, Skilltrade.

A csomagolás és logisztikai szegmenst az Amsy Jelöléstechnika, a Doroti Pack és az Aco Kft továbbá a Packmarket reprezentálja, utóbbi előadásokkal, konferenciákkal és a Packadémia Roadshow-val is színesíti majd a kiállítást.

A bútor, textil, asztali teríték és szállodaipar területéről már biztosan jelen lesz a Progast, a Rill&Son és a Fulker Kft.

A sütőipart többek között az Ireks-Stamag, a König Maschinen, a Celldömölki Malom, a cukrászatot és a 2024-ben kiemelt gelato szektort a Gelato_Mix, a Master Martini, a König-Units Kft, az M-Gel, az Aromitalia, a Friesland és az Ice&Go képviseli.

A technológia, higiénia és szolgáltatások szegmensből szintén csak többek között a Fruitsys, a Hagleitner, a Bunzl Magyarország és az Okos HACCP Kft biztosította már a helyét.

A SIRHA Budapest, jövőre is számos nagyszabású versenynek ad otthont, valamint színes és széles programkínálattal várja a szakmai közönséget. A rendezvény fókuszában jövőre a kézműves fagylalt lesz, Fagylalt Aréna exkluzív helyszínén három napos versenyekkel és kóstolóval. Ezen felül ismételten SIRHA Budapest keretei között kerül megrendezésre Magyarország Tortája 2024 verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny döntője. Továbbá jövőre is lesz Nemzetközi Innovációs Verseny HoReCa és Event Tagozat Marketingkommunikációs workshop, konferenciát szervez a Felelős Gasztrohős, valamint külön élményt kínál majd a Trade magazin Future Store és Start Up Island standja.

Kiállítói szolgáltatások

A szakkiállítás nem csak a magas minőségre és a professzionális környezetre garancia, hanem a hatékonyságra is. Szem előtt tartva a kiállítók részvételének eredményességét és sikerét a SIRHA Budapest számos, személyre szabott – többet között marketing és egyedi standépítési – szolgáltatásokkal segíti ezeket a célkitűzéseket. A kiállítóknak dedikált online felületen keresztül számos extra funkciót hozott létre: tárgyalásegyeztető rendszer, ami a kiállítók és a látogatók részére egyaránt rendelkezésére áll, egyedi ajánlatok feltöltése, E-ticket rendszer, amelyen keresztül térítésmentesen meghívhatják a kiállítók meglévő és új partnereiket az eseményre.

A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója és hivatalos lapja a Trade magazin.

Rovatok