Index Vakbarát Hírportál

Ettől ledobod a láncot! Zé tejben főzött meg egy klasszikus ételt, nézd meg hogyan!

2023. november 21., kedd 14:10

A túrós csusza igazi, megunhatatlan klasszikus, de kinek jutna eszébe, hogy a tésztát tejben főzze meg?! Természeten Fördős Zé ötletével állunk szemben, az Okos receptek A-tól Zé-ig könyv kiváló tippeket ad ahhoz, hogyan lehet gyorsan, egyszerűen és pénztárcabarát módon főzni otthon.

Lássuk, hogyan készül az egylábasos túrós csusza, ezúttal tejben:

https://streetkitchen.hu/tesztapolc/egylabasos-turos-csusza/

Vágod a túrós csusza hozzávalóit?

Ha vacsoraként már kitálaltad, próbáld ki magad játékunkban, és ninja-mód csapd ketté az összetevőket, de ügyelj rá, hogy a szakácskönyvet nem szabad elvágnod! (...Különben miből fogsz inspirálódni a konyhában?)

Játssz a SPAR nyereményjátékán, hogy megnyerhesd a 10 db 10.000 Ft értékű SPAR nyereménykártya egyikét!

https://spar-international.leadfamly.com/okos-receptek

További inspirációk az Okos receptek A-tól Zé-ig könyvben!

Soha nem volt ennyire aktuális egy „smart” főzéshez kapcsolódó receptkönyv megjelenése, hiszen napjainkban rendkívül fontos, hogy a főzés energiahatékony, és pénztárcabarát legyen. Ahogy azt a Street Kitchen tartalmak követői már megszokhatták, Fördős Zé recepjeihez nem szükséges spéci alapanyagokat beszerezni, és az elkészítéshez nem szükséges órákon át a konyhában szobrozni.

Ez a könyv csokorba gyűjti a megúszós kajákat és a praktikus megoldásokat a konyhában, melyekkel energia és pénz is megspórolható, amellett pedig egyszerűen elérhető vagy éppen szezonális alapanyagból készülnek.

A Fördős Zé: Okos receptek A-tól Zé-ig könyv már elérhető a SPAR csoport kijelölt üzleteiben, valamint a SPAR online shopban. Nem kizárólag a receptek, hanem a kiadványhoz kapcsolódó promóciók is izgalmasak: a smart főzés legújabb recept gyűjteménye MySPAR kuponnal 51 % kedvezménnyel, vagy 6000 Ft vásárlás felett kapott kasszakuponnal 40% kedvezménnyel vásárolható meg.

Okos főzéseket kívánunk!

Rovatok