Index Vakbarát Hírportál

Minden egyes nap egy kis csodát rejt a SPAR adventi kalendáriuma

2023. december 8., péntek 00:02

Különleges ajándékkal, meglepetéseket rejtő internetes adventi kalendáriummal teszi izgalmasabbá az ünnepi várakozás idejét a SPAR. December 1-24. között a játékosok naponta kinyithatnak egy-egy naptári ablakot, amely alatt vagy garantált ajándékhoz, vagy nyereménysorsolási esélyhez juthatnak. A fődíj egy háromnapos, két fő részére szóló síhétvége Ausztriában.

Az ünnepi ráhangolódást segíti, ha minden egyes nap rejt magában egyfajta apró meglepetést, kisebb ajándékot, örömöt, rácsodálkozást. Ennek jegyében indítja útjára a SPAR december 1-jén online adventi kalendáriumát, amelyben 24 ablakocska jelzi majd a karácsony eljövetelét. Mindennap kitárhatunk ezek közül egyet, és egyszerű regisztráció után azonnal meg is kapjuk vagy az ablak mögött rejlő garantált nyereményt, vagy pedig annak esélyét, hogy részt vegyünk a sorsoláson. Az utolsó kis ablak december 24-én nyílik ki, azzal lesz teljes az adventi kalendáriumi időszak.

A játék időtartamának 11 napján lesz sorsolás, ahol 10 darab, egyenként 10 000 forint értékű SPAR ajándékkártyát és 25 darab, Fördős Zé „Ünnepek A-tól Z-ig” receptkönyvet sorsolnak ki a nyertesek között. A fődíj pedig egy háromnapos síhétvége az ausztriai Kreischbergben két fő és maximum két gyermek részére.

Azon a tizenhárom napon, amelynek ablaka nem sorsolási lehetőséget rejt, ott garantált, azonnali ajándékot kaphatnak a játékosok: vagy 200 SuperShop pontot, vagy ajándék recepteket a spar.hu Gasztro&Életmód felületéről, vagy pedig az ünnep hangulatát idéző mobil hátterek letöltésének lehetőségét.

A játékról, a részvételi feltételekről az alábbi weboldalon tájékozódhattok: https://jatek.spar.hu/adventi-kalendarium

Rovatok