Index Vakbarát Hírportál

Újra együtt Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor a Vodafone reklámfilmjében

2023. december 9., szombat 00:02

Hosszú évek kihagyása után játszanak ismét együtt a színészek a Vodafone karácsonyi kisfilmjében.

Több mint 60 éves barátságot ápol Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor, a színészóriások ennek ellenére hosszú évek óta nem álltak együtt kamerák elé. Ez azonban most megváltozott: novemberben debütált a legnagyobb kereskedelmi tévécsatornákon a Vodafone Magyarország ünnepi reklámfilmje, ami az összefogás fontosságára hívja fel a figyelmet a nemes ügyek érdekében. A filmbeli karakterek egy karácsonyi jócselekedet miatt ragadnak telefont és oldják fel a közöttük feszülő ellentétet.

A kisfilmtől az alkotók azt remélik, hogy az másokat is arra inspirál majd, hogy akár egy telefonhívással megtegyék az első lépést annak érdekében, hogy megromlott kapcsolatokat hozzanak helyre vagy régi ellentéteket oldjanak fel.

A két játékboltos története, bár kedves és humoros mese, fontos üzenetet közvetít. Megmutatja, hogy még két szőrösszívű, mogorva karakter is képes félretenni sérelmeit azért, hogy közösen megajándékozza a gyerekeket. Számomra erről is szól a karácsony. Jóleső érzés adni és békében ünnepelni" – mondtaBodrogi Gyula a reklámfilm kapcsán. Szilágyi Tibor hozzátette: „Hálás vagyok, hogy egy ilyen bűbájos mesefilm szereplője lehettem, hogy igazi, emberi érzelmeket mutathattunk meg, és különösen azért, mert közösen forgathattunk a gyerekekkel, ami számunkra hatalmas élmény volt.

A Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje arra buzdít, hogy a szeretet ünnepének közeledtével legyünk kezdeményezők és tegyük meg az első lépést konfliktus esetén a kibékülés jegyében, akár egy hívással.

Az ünnepi időszakban a Vodafone Magyarország jelentősen csökkenti készülékei árát, a kedvezmények összevonásával akár 67 500 forinttal csökkenthető a vásárlás összege.

A Vodafone Magyarország karácsonyi kedvezményeiről bővebb információ itt érhető el.

Rovatok