Index Vakbarát Hírportál

Csúcstechnológia és divat fúziója a csuklón

2024. március 27., szerda 00:02

Az emberek ma már nem csupán egy újabb okoseszközt keresnek, hanem olyan termékeket, amelyek hosszú távon és sokoldalúan kihasználhatók. A HUAWEI WATCH GT 4 okosóra kiváló példa a tudatos választásra: ez az okosóra nemcsak divatkiegészítőként állja meg a helyét, hanem számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulhatnak az egészségesebb életvitelhez.[1] A WATCH GT 4-et bátran választhatjuk húsvéti ajándékként is azok számára, akik szeretik a technológiai újításokat és értékelik a divatos megjelenést.

A technológiai termékek gyártói egyre jobban odafigyelnek a funkcionalitás és a dizájn összehangolására. A Huawei mérnökei ráadásul egyenesen a csúcstechnológia és a divat fúziójában látják a jövőt, és olyan viselhető okoseszközökkel újítják meg a piacot, amelyek nemcsak a legújabb innovációkat kínálják, hanem stílusos divatkiegészítőkként is szolgálnak.

Az új, Fashion Forward elnevezésű filozófia jegyében született meg a WATCH GT 4 okosóra is, amely kifinomult megjelenésével könnyedén illeszkedik bármilyen öltözékhez és alkalomhoz. A WATCH GT 4 a luxusórák dizájnnyelvét alkalmazza: a 46 mm-es változat nyolcszögletű formája új szintre emeli a stílusos megjelenést, míg a 41 mm-es modell karcsú külsője impozáns ékszerekhez hasonlít. Mindkét modellválozat AMOLED színes képernyővel büszkélkedhet, a 466 × 466 pixeles felbontás és magas PPI garantálja az éles és részletgazdag képet.

A számos különböző szíjváltozat még könnyebbé teszi, hogy ízlésünknek megfelelően válasszunk órát, sokoldalúan illeszkedik minden helyzethez és alkalomhoz, a sportolástól kezdve a munkahelyi értekezleten át az esti szórakozásig. Emellett az óra számlapja is szabadon variálható, így alkalomhoz és outfitünkhöz illően testre szabhatjuk, vagy választhatunk egyet a több mint 25 ezer óralap közül.

Stílusos társ a mindennapokban

Nemcsak divatos megjelenésével emelkedik ki ez az eszköz, hanem sokoldalúságával is. A WATCH GT 4 – több mint 100 beépített edzésmódja révén – alkalmas edzésfigyelésre, számolja a lépéseket, a bevitt és elégetett kalóriákat, és elődeihez képest akár 30 százalékkal pontosabb értékeket adhat a szívritmussal kapcsolatban. A továbbfejlesztett TruSleepTM 3.0 technológia révén – amely magában foglalja az alvás közbeni légzésfigyelést is – átfogó képet adhat a felhasználók alvási ciklusairól, és segíti őket alvási szokásaik finomhangolásában. [2] Emellett a HUAWEI WATCH GT 4-ben debütált a Maradjon Fit alkalmazás is [3], amely valós idejű egészségügyi adatok alapján segíthet a kalóriabevitel nyomon követésében és a célsúlyhoz igazodó ajánlásokat nyújt.

A WATCH GT 4 okosórával nyugodtan indulhatunk el akár egy hosszú hétvégére is töltő nélkül: a 46 mm-es változat akár 14 napos, a 41 mm-es verzió pedig akár 7 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. A Bluetooth 5.2 támogatásnak köszönhetően az okosóra gyors és stabil kapcsolatot biztosít a különböző eszközökkel, valamint kompatibilis iOS és Android készülékekkel egyaránt. A sportos életmód szerelmesei vagy a tavaszi lendületet kihasználó életmódváltók a sportolás során elért eredményeket szinkronizálhatják a Strava vagy Komoot felületére, a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül.

A HUAWEI WATCH GT 4 tökéletes választás azok számára, akik húsvéti meglepetésként olyan multifunkcionális eszközt keresnek, amely hozzájárul az aktív és egészséges életmódhoz [4], miközben divatos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Március 31-ig most minden HUAWEI WATCH GT 4 okosóra-modell 10.000 Ft-os kedvezménnyel kapható a MediaMarkt üzleteiben és webáruházában, valamint online rendelés esetén március 22. és 31. között a házhozszállítás is ingyenes.

A termékről itt található további információ: https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-gt4/


[1]A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

[2]A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

[3]Az alkalmazás nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

[4]A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.

Rovatok