Index Vakbarát Hírportál

NÉHÁNY NAP ÉS MEGNYIT A CONSTRUMA KIÁLLÍTÁS

A hely, ahol a tervek életre kelnek

2024. április 4., csütörtök 00:02

A 42. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás idén április 10-14. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A tavasz az építési, felújítási szezon kezdete, a kiállítások ilyenkor számos lehetőséget kínálnak mind az építőipar, épületgépészet, belsőépítészet szereplőinek, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, mind az építkezést, felújítást, átalakítást tervező végfelhasználóknak. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor számukra teremt megfelelő környezet arra, hogy kiállító, és az érdeklődő látogató megtalálják egymást. A többszáz kiállító standján megjelennek a legújabb innovációk, a legkorszerűbb megoldások. Az erős nemzetközi kiállítói jelenlét pedig garantálja, hogy a legfrissebb nemzetközi trendek is megtalálhatóak a kiállítói kínálatban.

A CONSTRUMA építőipari kiállítás idén is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az érdeklődök, minden kérdésükre első kézből kapjanak választ, döntésüket gyakorlati bemutatók, tanácsadások segítsék. Továbbra is fontos témaként az energiahatékonysághoz kapcsolódóan ingyenes tanácsadást tart a Magyar Mérnöki Kamara, a kiállítás talán legnépszerűbb témája pedig a megújuló energiákat bemutató RENEO. A Tudásépítő Team elhozza a legfontosabb építőipari szakmákat, a CONSTRUMA Kert a kerttervezés, kertépítés szerelmeseit várja. A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége a kiállítás idejére szervezi a XII. Magyar Kertépítő Versenyt és Show-t, ahol mintakertek szolgálnak inspirációul minden érdeklődőknek.

Az OTTHONDesign otthonteremtési kiállítás a lakberendezés és a design témáját felölelve mutatja be a legfrissebb trendeket. A Lakberendezők Országos Szövetsége idén DESIGNKockák képviselte önálló kis világokba, azaz enteriőrökbe invitál, ahol különleges koncepciókba foglalt exkluzív anyagok és termékek, stílustippek, rafinált trükkök szolgálnak inspirációul. Segítségükkel az otthonuk átalakítást tervezők még lakberendezési tanácsadásra is regisztrálhatnak. A Magyar Design standon szintén enteriőrökbe rendezve fiatal magyar tervezők munkáit ismerheti meg a látogató, a Wood Like After kiállítássorozat keretében pedig bútortervezők legújabb darabjai tekinthetőek meg. A Szőnyegtervezők Társasága elhozza a kortárs magyar szőnyegtervezés legújabb darabjait, de partnereink készülnek látványfaragással, látványfőzéssel és rengeteg más érdekeséggel.

A szakmai látogatókat a kiállítás első három napján színvonalas szakmai programok várják, mind a CONSTRUMA, mind az OTTHONDesign kiállításon

Látogasson el Ön is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra április 10-14. között és legyen részese Magyarország és a kelet-közép európai régió kiemelkedő építőipari, épületgépészeti és lakberendezési fórumának!

Nyitvatartás:

Szakmai napok: április 10-11. 10-17 óráig; április 12. 10-18 óráig

Nagyközönség napok: április 13. 10-18 óráig; április 14. 10-17 óráig.

Bővebb információ, jegyvásárlás: www.construma.hu, www.otthon-design.hu

Rovatok