Index Vakbarát Hírportál

Háromszáz termék ára nyárig befagyasztva marad a SPAR-nál

2024. április 8., hétfő 11:55

Június 30-ig meghosszabbítja a SPAR az akciót - 300 termék ára garantáltan alacsony marad

Felmérések szerint a hazai vásárlók továbbra is árérzékenyek és odafigyelnek arra, hogy a jó minőségű élelmiszerekhez, egyéb cikkekhez a lehető legjobb áron jussanak hozzá. A SPAR folyamatosan törekszik arra, hogy megfeleljen ezeknek az elvárásoknak, ezért számos akcióval és kezdeményezéssel segít a spórolásban.

Ezek egyike az árak befagyasztása, ami azt jelenti, hogy háromszáz termék ára a 2024.03.30-án érvényes árszinten marad, vagy időközben akár még annál is kedvezőbbé válhat. Ezek között megtalálhatók alapvető élelmiszerek, félkész konyhai termékek, konzervek, édességek, gyümölcslevek, számos népszerű S-BUDGET-termék, tisztító- és tisztálkodószer is, így a fogyasztók szinte minden kategóriában megtalálják a számukra legkedvezőbb árú terméket.

Nemcsak a 2024. június 30-ig meghosszabbított Árstop EXTRA promóció kínálata, de egyéb kezdeményezések is támogatják a SPAR és INTERSPAR üzletekben a spórolást. A MY SPAR applikáció kuponkedvezményei hétről-hétre frissülnek, ami mindig újabb és újabb termékek esetében kínál kedvezőbb árakat. A SuperShop kártya pedig további megtakarítást tesz lehetővé, nemcsak azért, mert egyes cikkekhez így olcsóbban juthatnak hozzá a vevők, hanem azért is, mert vásárlásaik során pontokat gyűjthetnek, amelyeket később a pénztárnál beválthatnak.

További információk itt: www.spar.hu/akcioterv

Rovatok