Index Vakbarát Hírportál

SPAR Regnum: 20 éve a húsrajongók szolgálatában

2024. április 10., szerda 15:07 | aznap frissítve

A SPAR és a friss hús neve összeforrt az elmúlt 20 évben

A hazai gasztronómia nagykönyvében igencsak széles fejezetet töltenek meg a hússal készült ételek a babgulyástól a töltött káposztán át egészen a marhapörköltig. Aztán megérkezett a nemzetközi konyha, ami újabb nagy lökést adott a hús iránti töretlen szerelemnek.

Ám nemcsak a konyhánkban készülő ételeinket, hanem a nyelvünket is átszövi a hús iránti rajongásunk.

Hiába tudjuk, hogy nem erőszak a disznótor, mégis a húsbavágó kérdéseken képesek vagyunk úgy összeveszni, hogy utána sokáig fasírtban maradunk.

Friss hús, nagy választék

A friss hús iránti töretlen, kollektív szenvedélyt felismerve a SPAR elsőként, és azóta is egyedüliként az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között saját húsüzemeket működtet. A Regnum Húsüzemek által naponta friss, egyenletesen magas minőségű, ellenőrzött és kiegyensúlyozott kínálatot biztosít a SPAR a vásárlóknak. Az üzemek bőséges szortimentjében friss sertés és marha tőkehúsok mellett csaknem 60-féle húskészítményt találsz a SPAR szupermarketekben és az INTERSPAR hipermarketekben.

Modern technológia és kitűnő csapat

A Közép-Európa legkorszerűbb húsüzemei közé tartozik. Itt a modern technológia, a szigorú higiénia és a kiválóan képzett munkatársak szakértelme együtt garantálják a kitűnő minőséget. Az itt gyártott termékeket speciális táplálkozási igényű vásárlók is bátran fogyaszthatják, mert a húskészítmények, illetve előkészített húsáruk glutén-, valamit szójamentesek, és a sajttal készülő finomságok kivételével laktózmentesek is. A szoros kontrollt saját laboratórium és magas szintű minőség- és folyamatirányítási rendszer biztosítja. A cikkeken látható azonosító szám végigkíséri a terméket a gyártás, feldolgozás, darabolás és értékesítés folyamatán. A Regnum húsüzem elsőként szerezte meg 2010-ben az ISO 22000:2005 szabvány szerinti tanúsítást, melyet rendre sikeresen megújít. A megnövekedett a kereslet miatt a vállalat 2013-ban 1 600 négyzetméterrel bővítette az üzemet.

Mostantól még jobb ízekre készülhetsz!

A jubileumra születésnapi aktivitásokkal és akciókkal készül a SPAR. „A mi húsüzemünk” logóval egész évben találkozhatsz majd. A jeles eseményre a csemege kínálatban a feldolgozott húskészítmények területén összesen 57 cikk kapott új csomagolást. A Regnum húsüzemekben gyártott márkatermékeket a jövőben Regnum és S-BUDGET márka égisze alatt találod majd az üzletekben. A termékfejlesztés során több árucikk új receptúrát kapott és ezentúl még több húst tartalmaz. A jelenlegi széles választékú sonka kategóriában a vásárlói igényeknek eleget téve további 4 új, magas hústartalmú sonkával bővítette a vállalat a választékot.

Nézz körül honlapunkon, ahol mindent elmondunk a SPAR friss húsairól, ezen felül recepteket, fűszerajánlót és hasznos tippeket is találsz bográcsozáshoz, grillezéshez: https://www.spar.hu/frisshus

Rovatok