Index Vakbarát Hírportál

Mindig változatos ajánlatok – mindig változatos akciók

2024. május 7., kedd 00:02

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint az vonzó nyereményjátékok és az alacsony árak!

Friss halat a grillre – most akár 30%-kal olcsóbban!

A május 9. és 15. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlat szerepel. Már az első nap is izgalmas: folytatódik Csütörtöki halakciónk, amivel az ország valamennyi ALDI-áruházában találkozhatnak. Május 9-én az állandó kínálatunkban kapható valamennyi hűtött, friss halat jelentős, akár 30% kedvezménnyel szerezhetik be. Lapozzák fel online akciós újságunkat és válogassanak kedvezményes árú haltermékeink között! Vonzó választékunkban ott sorakoznak a grillre kívánkozó kedvencek is, mint a friss lazac-, tonhal- és afrikai harcsafilé vagy az aranydurbincs.

Fotózzanak, játsszanak és nyerjenek!

Május 8-ig még részt vehetnek Facebook-nyereményjátékunkban! Fotózzák le a május 2. és 8. közötti kedvenc akciójukat, mutassák meg, milyen izgalmas termékre bukkantak élelmiszereink között vagy éppen akciós non-food kínálatunkban. Az elkészített képet töltsék fel a május 2-i posztunk alá kommentben! A játékosok között 1 000 000 forint összértékű nyereményt sorsolunk ki május 9-én. Legyenek Önök is szerencsés nyerteseink között! A nyereményjáték részletei az aldi.hu oldalon olvashatóak.

Országos élelmiszergyűjtés – Minden morzsa számít!

Hetedik éve gyűjtjük a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel és Önökkel együtt az élelmiszereket a rászorulók számára. Tavaly 215 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze az Önök adományaiból. Idén május 10-én és 11-én ismét tartósélelmiszer-gyűjtést szervezünk, 98 üzletünkben. A megvásárolt és adományozni kívánt tartós élelmiszereket az Élelmiszerbank önkénteseinek adhatják át a pénztáraknál. Az Önök segítségével összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank és a helyi partnerszervezetek juttatják el a rászorulókhoz. Az élelmiszergyűjtés részleteiről az aldi.hu oldalon olvashatnak.

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint a vásárlói elégedettség és a társadalmi felelősségvállalás!

Rovatok