Index Vakbarát Hírportál

Májusban nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhat, ha házhoz kéri a bevásárlást

2024. május 16., csütörtök 11:36

Most országszerte ingyenesen házhoz jönnek a Tescóból megrendelt termékek.

Autózás, idő, cipekedés  – egy tipikus nagybevásárlás szükséges velejárói. Online rendeléssel ma már mindez könnyen kiküszöbölhető. A jó hír pedig, hogy májusban a szállítási költséget is megspórolhatjuk, ha a Tesco Otthonról felületén keresztül vásárolunk. Az ingyenes szolgáltatás országszerte közel 900 településen érhető el.

A Tesco Otthonról ma már mintegy 900 magyarországi településen érhető el 2,7 millió otthon számára. Az online rendelés és házhozszállítás lefedettsége pedig nemrég bővült, így további 20 ezer otthonban élhetnek a vásárlók a lehetőséggel szerte az országban. Most mindenképp érdemes kihasználni a kényelmi szolgáltatás előnyeit, hiszen május 31-ig a teljes kiszállítási területen a Tesco ingyenesen viszi házhoz a bevásárlást, ha az átvett termékek értéke meghaladja a 25 ezer forintot.

Egyenesen a küszöbig akár már másnap

Az online felületen több mint 12 ezer termék közül lehet választani friss élelmiszertől a kisállat-felszerelésekig. A weboldal mellett a Tesco Otthonról mobilalkalmazásból is könnyedén összeállítható a rendelési lista akár tömegközlekedés közben.

A rendelési tételeket a munkatársak a közeli áruházban készítik össze ugyanolyan gondossággal válogatva az árucikkeket, mint ha a vásárlók maguk pakolnának be a kosarukba. A megvásárolt termékeket aztán a kiválasztott egyórás idősávban egészen az otthonok ajtajáig viszik.

Ha valaki mégsem szeretne otthonra rendelni, az Átvételi Pontok egyikére is kérheti az összekészített csomagot, akár a szállítási területen kívül is. Így elég csak odagurulni az áruházhoz például munka után, a kollégák pedig segítenek a bepakolásban.

A kevésbé előre tervezős típusok Aznapi Kiszállítással is kérhetik a rendelésüket. Ilyen esetben reggel 9 óráig leadott rendelés esetén legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhető a házhoz szállítás, míg 13 óráig elküldött bevásárlás esetén a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Alacsony árak egész évben

A kiszállítási költség elengedésén túl a Tesco számos további kedvezményt nyújt nem csupán májusban. Ezek közé tartozik mintegy 600 árgaranciás, heti mintegy 20 bombaáras és rengeteg Clubcard-áras termék. A Tesco Clubcarddal rendelkezők pedig automatikusan megkapják a rendeléseik után járó pontokat, ha Clubcard-számukat hozzáadják Tesco Online felhasználói fiókjukhoz. A Tesco Online Club tagjainak ráadásul a kampányidőszakon kívül sem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetniük, és akár 4 héttel előre is rögzíthetik rendelésüket.

Rovatok