Index Vakbarát Hírportál

A Kifli.hu bemutatja új óvodai és iskolai táplálkozási programját

2024. május 31., péntek 11:27

Innovatív étkeztetési programmal ünneplik a 6 milliomodik rendelésüket.

Budapest, Magyarország - [2024.05.29.] - Az ingyenes gyümölcsosztási kezdeményezés rendkívüli sikerére építve - amely 25 tonna friss terméssel kb. 45 000 gyermeknek nyújtott táplálékot - a Kifli.hu büszkén jelenti be a 6 milliomodik rendelés apropóján egy új, innovatív program elindítását, amelynek célja az óvodai és iskolai táplálkozás javítása.

Ez az úttörő kezdeményezés, amely a több mint 400 óvoda kiemelkedően pozitív visszajelzéséből született, forradalmasítani kívánja a fiatalok étkezését és az egészséggel kapcsolatos ismereteket. “A visszajelzések, amelyeket kaptunk, egészen látványosak voltak, és megerősítették, hogy szükség van minőségi táplálkozási lehetőségekre az intézményekben" - mondta Gabril Makki, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója. - "Ez a program nem csupán az élelmiszerek szállításáról szól, hanem egy egészségesebb, tudatosabb generáció kialakulásának elősegítéséről.”

A program főbb pontjai:

Széles egészséges választék: Friss és tápláló élelmiszerek speciálisan összeállított választéka, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a növésben lévő gyermekek egyedi táplálkozási igényeinek.

Időtakarékos kényelem: A zsúfolt iskolai napirendhez igazított, egy kattintással elérhető bevásárlólista, amely lehetővé teszi az egyszerű és hatékony rendelést.

Tervezhető pontosság: A kiszállítások akár pontos 15 perces időintervallumokban történnek, és kora reggeltől kezdve minden nap rendelkezésre állnak, ezáltal biztosítva, hogy a friss ételek mindig akkor kerüljenek az asztalra, amikor szükség van rájuk.

Nagyszerű ár: Tömeges vásárlási lehetőségek, hetente bő 2000 akciós termék, exkluzív promóciók és egy egyedülálló pénzvisszatérítési rendszer, amelyben az intézmények minden Kiflis vásárlás után krediteket kapnak.

Közösségépítés: Minden óvoda havi min.100.000 Ft értékű rendelésnél 5%-ot visszakap levásárolható kreditben, és további krediteket szerezhet a szülők által leadott - gyermekük óvodájának egyedi kódját használó - vásárlások révén, amelyekkel az óvodai programot gazdagítják.

"A közösség és az egészség iránt mélyen elkötelezett vállalatként egy olyan program elindítása, amely mindkettőt támogatja, természetes következő lépés számunkra" - tette hozzá Gabril Makki. - "Izgatottan várjuk, hogy milyen pozitív hatással lesz ez a gyermekeinkre és jövőjükre."

A Kifli.hu készen áll arra, hogy a budapesti agglomeráció óvodáit és iskoláit, illetve a Kifli többi jelenlegi ellátási területét kiszolgálja, úgyhogy a mai naptól kezdve lehet jelentkezni erre az átalakító programra. Együtt jelentős lépéseket tehetünk a jobb táplálkozás és a szebb jövő felé minden magyar gyermek számára.

További információért kérjük, látogasson el [ erre oldalra].

A Kifli.hu-ról:

A Kifli.hu Magyarország vezető online élelmiszeráruháza, amelynek célja, hogy kivételes minőséget és frissességet szállítson közvetlenül a vásárlók ajtajáig. Az innovációk és közösségi támogatások iránt elkötelezett Kifli.hu arra törekszik, hogy fenntartható gyakorlatok és proaktív, egészségtudatos kezdeményezések révén javítsa minden magyar ember életminőségét.

Rovatok