Index Vakbarát Hírportál

LÁSSA A JÖVŐT 100 MILLIÓÉRT!

2024. június 2., vasárnap 00:02

A labdarúgás nagy tornái bővelkednek a meglepetésszerű fordulatokban és a nem várt eredményekben. Az egyik fogadónak ez maga a rémálom, a másiknak pedig leírhatatlan gyönyör. A Vegas.hu ingyenes Eb-tippjátékán azonban most kifejezetten a rossz tippek a nyerők.

Magyarországon a sportfogadás kultúrája még gyerekcipőben járt 1992-ben, a legtöbben talán azt sem tudták, mi az a sportfogadás, viszont hatalmasat kaszálhattak azok a játékosok, akik a dánok Eb-sikerére tippeltek. De mit is hozott az 1992-es Európa-bajnokság? Bizony olyat, amihez talán még a 2004-es görög győzelem sem fogható. A tornát olyan válogatott nyerte, amelyik hivatalosan ki sem jutott! Dánia legjobbjait szinte a nyaralásukról hívták vissza Jugoszlávia kizárása miatt. Ha pedig már ott voltak, akkor megnyerték az ország mindmáig egyetlen Európa-bajnoki címét, a döntőben Németországot legyőzve. A 2014-es világbajnokság szintén váratlan fordulatot tartogatott. Az egyik elődöntő eredménye a fél világ számára a mai napig megmagyarázhatatlan. A brazil válogatott szurkolói szinte már látták, ahogy kedvenceik fogják a trófeát, ám az otthon játszó dél-amerikai csapat ezen a találkozón drámai, 7 - 1-es vereséget szenvedett Németországtól. Ehhez fogható meglepetés született a 2016-os Eb-nyolcaddöntőben, amikor is Izland hatalmas meglepésre 2 - 1-gyel kiejtette Angliát. Alighanem ezen meccsek után milliók dobták kukába nyerőnek vélt szelvényüket.

Arra idén is biztosan fogadhatunk, hogy az Eb fordulatokban és meglepetésekben gazdag lesz.

A Vegas.hu egy olyan tippjátékot indított, amelyben kockázatvállalás nélkül lehet kipróbálni, hogy mennyire látunk a jövőbe, képesek vagyunk-e megérezni a közeledő váratlant. Csupán a regisztrációs folyamat elvégzésére lesz szüksége annak, aki szeretne részt venni a teljesen ingyenes nyereményjátékban.

A Tippelj rosszul! nyereményjáték fődíja 100 millió forint.

Itthon ekkora nyereményért ilyen fogadási versenyt még nem írtak ki korábban. Azok között, akiknek sikerül rosszul megtippelniük a csoportkör meccseinek kimenetelét és négy további, az Eb-hez kapcsolódó kérdésre a választ, ezt az összeget osztják szét. Nincs további elvárás, akik hozzák a 36 + 4, azaz 40 hibát, biztosan nyernek.

A részsikereket is díjazzuk! A fődíj mellett további sportfogadási bónuszösszegeket is nyerhetnek a vegas.hu-n azok a játékosok, akik az egyes fordulókat rosszul tippelik meg.

Ha megtetszett a játék, a Vegas.hu oldalon kattintson a Tippelj rosszul! Játékra, és vegyen részt az Eb talán legkülönlegesebb hazai sportfogadási játékán. Csupán egy feltételt kell teljesíteni, a résztvevőknek be kell tölteniük a 18. életévüket. Irány a Vegas.hu!

Rovatok