Index Vakbarát Hírportál

Készítsd fel a tetőtered a nyári hőségre

2024. június 11., kedd 00:02

A hővédelmi megoldások sokkal kényelmesebbé teszik az életet.

A nyár közeledtével, a kinti hőmérséklet növekedésével középpontba kerül a kérdés: hogyan tudnánk kellemesen hűvösen tartani a tetőterünket? A megoldás a külső hővédelmi megoldásokban rejlik. Fektess be külső kiegészítőkbe, hogy maximalizálhasd a komfortérzeted, és a legtöbbet hozhasd ki tetőtéri ablakaidból nyáron is. A VELUX hővédő fényzáró rolók biztos védelmet jelentenek a hőség ellen.

Miért válaszd a külső hővédelmet?

A külső hővédelmi termékeket úgy tervezték, hogy blokkolják a napsugarakat, még mielőtt azok elérnék a tetőtéri ablakok üvegfelületét, így hihetetlenül hatékonyan csökkentik a beltéri hőmérsékletet, és segítenek, hogy tetőtered kellemes hőmérsékletű maradjon. A VELUX hővédő fényzáró rolók jelentősen csökkentik a beáramló hőt, kizárják a fényt, és tompítják a kinti zajokat, nyugodt környezetet teremtve a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. Ha meglévő VELUX tetőablakaidat VELUX hővédő fényzáró rolókkal szereled fel, akár 6 Celsius-fokkal is csökkentheted a belső hőmérsékletet nyáron [1], biztosítva, hogy otthonod kellemes oázis maradjon. Ez az innovatív termék napenergiát használ a működéshez, így könnyen felszerelhető, hiszen nincs szükség vezetékekre, gyorsan és csendesen működik.

Energiatakarékosság, nagyobb kényelem

A légkondicionálás szükségességének csökkentésével a VELUX megoldások segítenek spórolni az energiaszámlán, miközben a legmelegebb hónapokban is hűvösebb, kényelmesebb életteret biztosítanak.

Az egészséges beltéri klímát intelligens technológiával is könnyedén biztosíthatod. A VELUX ACTIVE with NETATMO szenzoralapú működésével szükség esetén automatikusan nyitja, zárja a tetőablakokat, illetve működteti az árnyékolókat.

Gondtalan felszerelés

Sokan aggódnak a felszerelés miatt, pedig a folyamat egyszerű, gyors és nem is jár semmiféle felfordulással. A külső kiegészítők a tetőtéri ablakok beépítése után is bármikor felszerelhetők.  A hővédő fényzáró rolókat saját magad is felszerelheted, így megtakaríthatsz a költségeken. Azok számára, akik a professzionális segítséget részesítik előnyben, a VELUX Ajánlott Beépítő szakemberek állnak rendelkezésre, hogy biztosítsák a kiegészítők tökéletes illeszkedését minimális rendbontás mellett.

Hol vásárolj?

A VELUX hővédelmi megoldások kereskedésekben és online platformokon is elérhetőek. További információkért látogass el a VELUX weboldalára vagy a kereskedésekbe, ismerd meg a teljes termékválasztékot, és találd meg azt a terméket, ami legjobban illeszkedik az otthonodhoz!


[1] egy szimulált, déli tájolású szoba adatai alapján, a két legtöbbet értékesített VELUX GLL 61 MK06 méretű (780 x 1178 mm) tetőablak esetén, 2023. júliusában és augusztusban, Budapesten rögzített adatok szerint. A VELUX 2023-as, kiegészítők nyári hatásairól szóló tanulmánya alapján.

Rovatok