Index Vakbarát Hírportál

Már csak néhány nap a kötelező határidőig!

2024. június 19., szerda 12:08

Vállalatvezetők, figyelem! Az idő vészesen fogy: az új kiberbiztonsági szabályozás hatályba lépett, és a kötelező hatósági bejelentkezés végső határidejéig már csak napok vannak hátra!

Végső határidő: június 30.

KÖTELEZŐ BEJELENTKEZÉS : Minden érintett vállalatnak be kell jelentkeznie a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságánál. Az idő szorít, ne várjon tovább, ha nem adja be időben a nyilvántartásba vételi kérelmet, akkor a Hatóság büntetést szab ki.

ELLENŐRIZZE ingyenesen az azonositsdmagad.hu weboldalon, hogy érintett-e!

A késlekedés súlyos következményekkel járhat, de mi segítünk!

Ne hagyja, hogy ön legyen a következő áldozat!

A hackerek minden nap újabb áldozatokat keresnek. Zsarolóvírusok bénítják meg a vállalatok működését, ellopják adataikat, vagy más módon óriási anyagi károkat és hírnévvesztést okoznak. Az informatikai biztonság ma már nem luxus, hanem alapvető követelmény. Egyetlen kibertámadás tönkre teheti üzletét és vállalatát.

A NIS2 irányelv követelményei

Az Európai Unió és Magyarország is felismerte a probléma súlyosságát, és ezért megalkotta a NIS2 irányelvet, majd a Magyar Országgyűlés 2023.01.01-i hatállyal életbe léptette a 2023. évi XXXIII. törvényt, ismertebb nevén a Kibertan törvényt, amely kötelező intézkedéseket ír elő a vállalatoknak a meghatározott ágazatokban.

Keresse fel most az azonositsdmagad.hu oldalt részletes információkért, vagy hívja most a NIS2 információs telefonvonalat (+36 1 5333-999) és szakértőink azonnal segítenek Önnek.

Ne késlekedjen, cselekedjen MOST! Az azonositsdmagad.hu az Ön első lépése a biztonság felé. Ne hagyja, hogy a kiberbűnözők előnyt szerezzenek, és feleljen meg a jogszabályi előírásoknak!

Rovatok