Index Vakbarát Hírportál

KIK EZEK A CHEERLEADERLÁNYOK AZ EB-NÉZŐ HELYEKEN?

2024. június 21., péntek 16:17 | egy hete frissítve

A Vegas.hu cheerleaderei több szurkolói zónában is megjelennek a foci-Eb alatt. Mutatjuk, hol lehet találkozni velük, illetve miért érdemes a közelükben lenni a mérkőzések alatt.

Általában a meccsek előtti órákban érkeznek a zöld-fehér pomponruhás lányok egy összetéveszthetetlen terepjáróval, hangszóróval a kezükben, focidartscal és egy halom szurkolói eszközzel: tapsolóval, I Love Football! és Ria, ria, Hungária! feliratú vizes tetkókkal, arcfestővel.

A sztori persze itt nem áll meg, mert a lányok eléggé képben vannak a sportfogadással és az éppen aktuális Eb-meccsek nyereményszorzóival. Ha valaki náluk regisztrál a Vegas.hu sportfogadási oldalára, vagy bemutatja a már meglévő érvényes regisztrációját, akkor további ajándékot kap: napszemüveget, repoharat és ülőpárnát, amely kényelmesebbé teszi a meccsnézést.

Hol találkozhatnak a szurkolók a Vegas.hu cheerleadereivel?

Az Erzsébet téren, ahol legalább két helyen is lehet meccset nézni, ráadásul napfogók alatt, így senki nem fog napszúrást kapni. Ezenfelül a Jókai és a Mikszáth téren szokott feltűnni a csapat, ahová szintén érdemes elmenni meccset nézni, hiszen számos pub és bisztró várja a szurkolókat. Az Eiffel tér hatalmas, szabadtéri szórakozóhelyén szintén fel-feltűnik a csapat.

És még több nyeremény a Vegas.hu-tól!

Aki az Eb alatt készít egy szelfit a Vegas.hu pick-upja előtt, majd feltölti azt a saját nyilvános Instagram-oldalára sztori formájában, megjelölve a @vegas.hu_official-t #Vegaspickup hashtaggel, egy sorsolást követően egy JBL Flip 5 hangszórót nyerhet. A napi nyertesekkel Instagramon, privát üzenetben veszik fel a kapcsolatot a szervezők a Vegas.hu oldalán keresztül. Legyenek felejthetetlen pillanataid az Eb-n, szurkolj együtt a Vegas.hu-val!

Rovatok