Index Vakbarát Hírportál

ASUS ProArt PX13: A szabadság új dimenziója

2024. augusztus 13., kedd 15:11

Képzeld el, hogy a világ stúdióddá válik. Minden sarok, minden pillanat inspirációt rejt. Az ASUS ProArt PX13-mal ez a képzelet könnyedén valósággá válhat, hiszen egy ultrakompakt, sokoldalú laptop, mely alkotásra termett.

Az új ASUS ProArt PX13 egy lenyűgöző ASUS Lumina OLED kijelzővel érkezik, amely élethű színeket, mély feketéket és széles színskálát biztosít. Ezáltal a képek és videók soha nem látott részletességgel és pontossággal jelennek meg, így tökéletes választás fotósoknak, videósoknak és grafikusoknak egyaránt. Az OLED technológia továbbá gyorsabb válaszidőt és alacsonyabb energiafogyasztást is jelent, valamint a szemek egészségét is jobban óvja, mint a hagyományos LCD kijelzők.

A laptop szívét az új generációs AMD Ryzen AI processzor adja. Ez a forradalmi chip nemcsak a hagyományos feladatokat végzi el gyorsan és hatékonyan, hanem a mesterséges intelligencia által támogatott funkciókban is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az AI-alapú feladatok, például a képfeldolgozás, a videószerkesztés és a 3D modellezés soha nem volt ilyen gyors és egyszerű. Főleg úgy, hogy a processzor mellé az NVIDIA GeForce RTX 4070-es grafikus kártya is be tud társulni.

A kalandos életstílus tökéletes társát találtad meg az ASUS ProArt PX13-ban. A katonai szabványoknak is megfelelő, alumínium házba zárt, 360-fokban kihajtható érintőképernyő stylus támogatással is rendelkezik és bármilyen terepen biztosítja a kényelmes munkát. Az elegáns Nano Black bevonat nemcsak a megjelenést emeli, de védi is a készüléket a külső hatásoktól, hiszen egy különleges anyagról van szó. A Corning* Gorilla* Glass üveg mindeközben további védelmet nyújt a kijelzőnek. Legyen szó a trópusok párájáról, a sivatag forróságáról vagy az Alpok fagyos hidegéről, a ProArt PX13 mindig készen áll a kihívásokra és megbízható társad lesz.

Természetesen az egyedi ASUS funkciók sem maradtak el, idén pedig számos exkluzív, AI-alapú megoldás segíti az alkotást. Az ASUS ProArt Creator Hub egy olyan központi vezérlőpult, amely számos személyre szabható elemet biztosít az eszközzel kapcsolatban. Egy helyen kezelheted a kijelzőt, a hardveres erőt és a szoftvereket. Az ASUS MuseTree egy intelligens alkalmazás, amely az általad megadott kulcsszavak alapján komplex és vizuálisan is lenyűgöző ötlettérképeket készít, így támogatva abban, hogy új perspektívákat nyerj, és a megszokottól eltérő gondolkodási módokat ismerhess meg.

A StoryCube egy olyan innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a digitális tartalmak hatékony rendezését és kezelését, így gyorsan és egyszerűen hozzáférhetsz a szükséges fájlokhoz, függetlenül attól, hogy hol és milyen formátumban tároltad őket. A mesterséges intelligencia segítségével automatikusan kategorizálja az embereket és a jeleneteket, így a megadott kulcsszavak alapján valóban csak a fontos fájlokra kell majd fókuszálnod.

Kalandorok, kreatív szakemberek és azok, akik a legjobbat szeretnék kihozni magukból: az ASUS ProArt PX13 nektek készült. Strapabíró kialakítása, innovatív funkciói és elegáns megjelenése garantálja, hogy mindig lépést tartsatok a kor kihívásaival. Az újdonság már elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.

Rovatok