Index Vakbarát Hírportál

Megérkezett a SPAR és a Diverzum legújabb kollabja: ezentúl diákok százezrei vásárolhatnak kedvezményesen

2024. szeptember 2., hétfő 00:02 | aznap frissítve

A kereskedelmi láncok közül elsőként kezdett együttműködésbe a SPAR és a Diverzum, Magyarország legnagyobb diákkedvezményes platformja. A SPAR DIÁK JOKER kuponjaival három terméket is 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz meg, ráadásul bármelyik nap, akár többször is!

Diákkedvezmény a mindennapi rush-ban

Suliba rohanás közben elfelejtettél kaját vinni magaddal? A házibuliban mindenki rád vár, mert magadra vállaltad, hogy viszed a piához a keverőt? Véget ért az órád, de olyan éhes vagy, hogy nem bírod ki hazáig? Vagy csak beszereznéd a gourmet vacsihoz a tészta-ketchup kombót? Bármire is van szükséged a mindennapjaidban, a SPAR most a kereskedelmi láncok közül elsőként lépett együttműködésre a Diverzummal! Megtalálod a 20%-os SPAR DIÁK JOKER kupont a Diverzum appban. Az ingyenes regisztráció feltétele, hogy legyél 14 évnél idősebb és rendelkezz érvényes diákigazolvánnyal, amelyet a Diverzum felületén hitelesítettél.

A Diverzum appban tudod aktiválni a kedvezményt

A Diverzumban elhelyezett diákoknak szóló JOKER kupont az összes magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben beválthatod, azaz közel 500 helyszínen élhetsz a lehetőséggel. Vásárlásonként összesen 3 termékre érvényesítheted a 20%-os SPAR DIÁK JOKER kupont, melyet akár minden vásárlásod alkalmával be tudsz váltani a kasszánál.

A Diverzum appját a 14 év feletti magyar diákok közel harmada használja regisztrált és hitelesített felhasználóként. Töltsd le te is a Diverzum appot, és használd ki a lehetőségeid diákként!

Kattints és tudj meg többet: www.diverzum.hu

Rovatok