Index Vakbarát Hírportál

Az új otthon öröme a legkevesebb kezdeti ráfordítással

2024. október 7., hétfő 00:02

Élettel telik meg a City Pearl!

Budapest egyik legnagyobb városközpont-fejlesztésének első üteme hamarosan elkészül! A IX. kerületi Millennium-negyed szívében, a volt Közvágóhíd helyén épülő City Pearl lakópark közvetlenül a Duna, a MÜPA, a Budapest Park és a Nemzeti Színház szomszédságában helyezkedik el. Idén az első ütemben (“A” szárny) 341 prémium minőségű, új lakást adnak át, amelyek a rozsdaövezeti besorolásnak köszönhetően 5%-os ÁFA-visszaigénylést biztosítanak a 150 négyzetméter alatti ingatlanokra. A „B” szárny is épül már, amelynek várható átadása 2026. Emellett a lakások 10%-90% fizetési ütemezéssel is megszerezhetők, ami különösen vonzóvá teszi a beruházást a befektetők számára is.

Az új épületek homlokzata a Közvágóhíd ipari hangulatát idézi, míg a központi „Piazza” egy pezsgő, szabadtéri bevásárlóközpontként szolgál majd, újraélesztve a terület egykori nyüzsgését. A projekt zöldterületei, éttermei, kávézói, játszóterei és sportolási, rekreációs lehetőségei nemcsak az ott élők kényelmét biztosítják, hanem a környék életébe is friss lendületet hoznak. Emellett, mivel a Millennium-negyed egy rohamosan fejlődő része a fővárosnak, a Duna közelsége, a környékbeli irodaházak, oktatási intézmények, sportlétesítmények is egyfajta biztosítékként szolgálnak a könnyebb bérbeadhatóságra és ezáltal az értékálló befektetéshez.

A lakások és közösségi terek kialakításakor a fejlesztők a legmagasabb minőségű anyagokat és építészeti megoldásokat alkalmazták. A terek megtervezésénél kiemelt szempont volt, hogy a lehető legtöbb természetes fény jusson a belső térbe. A lakások különböző elrendezésűek: a felső szinteken zöldteraszos, nagy erkélyes, míg a földszinten privát kerttel rendelkező tágas otthonok találhatók. A modern technológiának köszönhetően a lakások közel zéró energiaigényűek.

Nézd meg a saját szemeddel, hogy milyen is lehet egy lakás a Millennium-negyed új városközpontjában: https://citypearl.hu/360-os-lakastura/ . A még elérhető lakások listája: https://citypearl.hu/lakaslista/

Rovatok