Index Vakbarát Hírportál

Legyen az Ön cége is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor kiállítója 2025-ben!

2024. október 15., kedd 00:02

A magyarországi és kelet-közép európai építőipari, épületgépész és lakberendezési szakma kiemelkedő rendezvénye 2025-ben április 9-13-a között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol minden évben több száz kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait, innovációit a szakmai érdeklődőknek, valamint az építkező, felújító végfelhasználóknak.

A kiállítási csokor társrendezvényei

A kiállítási csokor szervezése során már hagyomány, hogy a minél korábbi kiállítói bejelentkezést helydíjkedvezmény formájában honoráljuk partnereink felé. Ennek értelmében a 2025-ös kiállításra a 2024. október 31-ig hivatalosan is jelentkező cégek számára több mint 20% kedvezményt biztosítunk a helydíjra vonatkozó végső árból. A részletekről bővebben ITT tájékozódhat.

éljen ÖN is A CONSTRUMA ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL, ÉLJEN az előjelentkezési kedvezménnyel!

A kiállítási csokor továbbá évről évre komoly szakmai programkínálattal várja az érdeklődőket. A teljesség igénye nélkül része a kínálatnak például

A CONSTRUMA kiállítás a fentiek mellett fórumot kíván teremteni az építőipari, épületgépész és belsőépítész szakmák népszerűsítésére, a szakemberek következő generációinak képzésére. Az építőipari szakmák népszerűsítésének céljával, azok bemutatásával 2024-ben például első alkalommal jelent meg a Tudásépítő Team.

2025-re új programelemként tematikus napok keretében szeretnénk kiállítóink számára lehetőséget biztosítani, hogy gyakorlati bemutatókon keresztül mutassák be termékeiket, szolgáltatásaikat, melyek során tervezőkkel, mérnökökkel, generálkivitelezőkkel vagy a szakkivitelezés területén tevékenykedőkkel személyesen találkozhatnak.

A kiállításon belül olyan helyszínt is létre kívánunk hozni a szakemberek – generálkivitelezők, építészek, tervező irodák, felsőoktatásban tanulók – számára, ahol kötetlen keretek között találkozhatnak egymással, vitathatják meg tapasztalataikat, a jövővel kapcsolatos álláspontjukat.

Kiemelt témáink lesznek a

A CONTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor, magába foglalva az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítást a szakmai érdeklődők mellett a végfelhasználóknak is számos hasznos és gyakorlati szempontból is praktikus fórumot kíván teremteni, ahol az építkezéshez, lakberendezéshez kapcsolódóan a tervezéstől a kivitelezésig komplex válaszokat, megoldásokat kapnak.

Legyen részese az Ön cége is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokornak!

Jelentkezzen kiállítónak és mutatkozzon be a CONSTRUMA-n! Készüljön akár termékbemutatókkal, előadásokkal, akciókkal, az ehhez szükséges fórumot mi megteremtjük hozzá Önnek!

Bővebb információ: CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign

Rovatok