Index Vakbarát Hírportál

Megveheted Robin Williams 87 bringájának egyikét

Vagy akár az összeset, de ez még mindig csak egy része a gyűjteményének

2016.10.15. 21:03

A két éve elhunyt színész, a nagyszerű Robin Williams hatalmas bringás volt. Ha tehette azzal járt, imádta a kerékpárversenyeket, több sztársportolóval volt jóban és hatalmas bringagyűjteménye volt. Minket most ez utóbbi érdekel legjobban, hiszen az elképesztő kollekcióból most 87 darabot elárvereznek. 

A gyerekei jótékony célra ajánlották fel a bringákat, amelyek között a legkülönfélébbek akadnak: egyedi gyártású versenydarabok a legmenőbb technológiával, meg vintázs egykerekű is.

A kikiáltási ár a 800 és a több ezer dollár között mozog. A gépek többségét nem múzeumi tárgyként kezelte Robin Williams, szóval némelyikben van pár kilométer, de ez jelen esetben nem hiszem, hogy levonna az értékükből - sőt, alighanem hozzáad.

A befolyó összeget két alapítványnak ajánlották fel az örökösök: a Challenged Athletes Foundation a sérült sportolókat, míg a Christopher & Dana Reeve Foundation gerincvelősérültek felépülését támogatja.

Az aukción meghirdetett bringákról, az október 25-ig tartó árverésről és a kerékpáros Robin Willams-ről itt találtok több infót (többek közt egy csomó remek fotót a színészről). [bicycling.com]

Még több bringás hírt olvasnál? Kövesd a Kerékagyat a Facebookon!



Rovatok