Index Vakbarát Hírportál

Nem hívták meg Obamát Chelsea Clinton esküvőjére

2010. július 29., csütörtök 07:13

Két elnök már sok lenne egy esküvőn, véli Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke, akit külügyminisztere, Hillary Clinton nem hívott meg lánya esküvőjére.

Nem hívták meg a volt amerikai elnök, Bill Clinton lányának esküvőjére Barack Obamát, az Egyesült Államok elnökét. Erről maga Obama számolt be az ABC televíziónak adott nyilatkozatában.

Obama az interjúban nem tűnt sértettnek, szerinte "Bill és Hillary - helyesen - szeretnék, ha ez a nap Chelsea-ről és leendő férjéről szólna". "Senki sem szeretne két elnököt egy esküvőn" - viccelődött.

Arra is utalt, hogy így legalább valamennyit spórolni lehet a biztosítás költségein, bár így is valószínű, hogy "minden vendéget fémkereső detektorokkal ellenőriznek" majd az elnöki testőrség, a Titkosszolgálat munkatársai, akik várhatóan "a nászajándékokat is szétszaggatják".

A volt elnök, Bill Clinton és a jelenlegi külügyminiszter, Hillary Clinton lánya, Chelsea szombaton fogad hűséget vőlegényének, a befektetési bankárként dolgozó Marc Mezvinskynek. Az esküvőről igen kevés információ szivárgott eddig ki, így azt sem tudni, hogy hol tartják a lagzit, vagy, hogy ki tervezi a harmincéves menyasszony ruháját.

Rovatok