Index Vakbarát Hírportál

Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretjük Önt!

2010. október 7., csütörtök 09:09

Vlagyimir Putyin orosz kormányfő 58. születésnapjára szexi fotókkal díszített naptárt készítettek a Moszkvai Állami Egyetem újságíró szakos diáklányai.

Dmitrij Peszkov, Putyin sajtótitkára azt mondta, a naptárt Vlagyimir Vlagyimirovicsnak címezték, "nincs odaírva, hogy Putyinnak szól".

A Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretjük Önt! című naptár minden egyes oldalán a leendő újságírók valamelyike látható csipkefehérneműben, visszafogottan, de félreérthetetlenül kihívó tekintettel és pózban.

A fotók mellett szereplő feliratok már kevésbé visszafogottak. A szeptemberi lány azt állítja: "Vlagyimir Vlagyimirovics, Ön az évek múltával egyre jobb lesz!". Egy másik hallgató képén a "Vlagyimir Vlagyimirovics, Ön eloltotta az erdőtüzeket, de én még mindig lángolok!" felirat olvasható. Egy további modell minden nőnek ilyen férfit kíván.

A legnagyobb figyelmet a másodéves Kszusja Szeleznyova telefonszámmal kísért "Vlagyimir Vlagyimirovics, szeretném személyesen felköszönteni!" felkiáltása keltette - a megadott számon azonban senki sem veszi fel a telefont.

Putyin csütörtökön töltötte be 58. életévét. Nős, két lánya van.

Rovatok