Index Vakbarát Hírportál

Disznózsírba mártott golyóval lőtték le Oszamát?

2011. június 7., kedd 11:06

Oszama bin Laden biztosan nem kerülhet a muzulmán mennyországba, állítja egy sajátos amerikai termék, az Ezüstgolyó fegyverzsír gyártója, a magát csak Éjféli Lovasnak nevező férfi. Állítását arra alapozza, hogy tudomása szerint az Oszamát meggyilkoló kommandósok termékét használták fegyverük zsírozására, és a speciálisan az "iszlamofasiszták" ellen kifejlesztett Ezüstgolyó 13 százalék dizsnózsírt tartalmaz, írja a Daily Mail.

Márpedig a disznó tisztátalan állat az iszlám vallás szerint, így az azzal érintkezők nem kerülhetnek a mennyországba. Igaz ugyanakkor, hogy az iszlám előírásai szerint az, aki akaratán kívül, vagy erőszak hatására fogyaszt disznózsírt, mentesül a tilalom alól, és nyitva maradnak előtte a paradicsom kapui. Márpedig az, ha valakit fejbe lőnek, mindenképpen erőszaknak tekinthető.

A gyártó szerint az Ezüstgolyó a leghatékonyabb fegyver a terrorizmus elleni harcban, mert az iszlámisták "rettegnek tőle, halálfélelmet kelt bennük". A szélsőséges iszlámisták felfogása szerint a halál csak az evilági élet végét jelenti, és a hitetlenek elleni mártírhalál egyenes utat jelent a paradicsomba.

A fegyverzsír gyártójáról keveset tudni, de az biztos, hogy a termék gyártásáról készült felvételen az amerikai tengerészgyalogság szabvány gyakorlóját viseli, ez pedig kereskedelmi forgalomban beszerezhetetlen. Magáról azt állítja, hogy tengerészgyalogos felderítő és mesterlövész volt.

Az amerikai hadsereg nem tudta cáfolni a gyártó állításait. A hadsereg egyik szóvivője egy gyűlöletbűncselekményeket kutató civil szervezet kérdésére válaszolva annyit mondott, hogy ő ugyan személy szerint nem találkozott még a termékkel, de az szabadon beszerezhető, így nem zárható ki, hogy a hadsereg vagy a tengerészgyalogság katonái is vásároltak belőle.

Rovatok