Index Vakbarát Hírportál

Leleplezték magukat a New York-i polgármester-jelölt szexemes partnerei

2011. június 7., kedd 09:48

Sorban jelentkeznek a nők, akiknek Anthony Weiner demokrata képviselő sokatmondó képeket küldött magáról. A politikus hétfőig a 2013-as New York-i polgármester-választás nagy esélyesének számított, ám akkor kénytelen volt elismerni, hogy a twitterén publikált, erektált péniszt ábrázoló fotó valóban őt mutatja, és valóban ő tette közzé. Korábban azt hazudta, hogy feltörték a fiókját, de kiderült, hogy egy privátnak szánt üzenetet véletlenül tett nyilvánossá.

Dagad Anthony Weiner demokrata képviselő szexbotránya. A fiatal politikus, akit a 2013-ban esedékes New York-i polgármester-választás egyik nagy esélyesének tartottak, hétfőn ismerte be, hogy több nőnek is meztelen képeket küldözgetett magáról. A beismerés után a sexting néven ismert jelenség - nevezzük szexemesezésnek - bűnébe esett politikus több partnere jelentkezett amerikai bulvárlapoknál.

Anthony Wiener

A 26 éves, texasi egyedülálló anya, Meagan Broussard képeket, emaileket, facebooküzeneteket is nyilvánosságra hozott, ezeket egy hónapig tartó netes viszonyuk alatt váltották a politikussal. Broussard volt egyébként, aki leleplezhette a politikust, legalábbis a konzervatív blogger, Andrew Breitbart biggovernment.com című weboldalán leközölt fotókat Weiner Broussard-nak küldte.

Meagan Broussard

Broussard szerint a viszony akkor kezdődött, amikor Weiner egyik Youtube-videójára bekommentelte, hogy szerinte a politikus jól néz ki. Weiner állítása szerint szinte azonnal válaszolt, egy óra múlva pedig már intenzíven és szókimondó stílusban flörtöltek.

Weiner hamarosan fokozta az intenzitást, privát emailcíméről - RockOh77@yahoo.com - meztelen képeket kezdet küldözgetni magáról. A képek között volt erektált péniszről készült is, meg olyan is, amin, bár homályosan, de kivehető Weiner arca, írja a New York Daily News. Weiner hétfői sajtótájékoztatóján maga is elismerte, hogy pornográf képek keringhetnek róla az interneten.

A New York Daily Newsnak nyilatkozó Broussard tagadja, hogy célja a politikus ellehetetlenítése volna. Mint mondta, eleinte nem is hitte el, hogy tényleg Weiner küldözgeti neki a képeket, most pedig csak azért állt a nyilvánosság elé, mert attól tartott, hogy a nyomozás során nyilvánosságra hozhatják üzenetváltásukat. "Nem akartam, hogy félrevezető kép alakuljon ki rólam" - mondta.

De nem Broussard volt az egyetlen - Weiner hat nőről beszélt sajtótájékoztatóján. Egyikük Lisa Weiss lehetett, a 40 éves Las Vegas-i krupié állítása szerint kilenc hónapig szexemesezett a politikussal.

Az erektált péniszről készült híres fotó, amit Weiner véletlenül publikált

A harmadik egy 21 éves oregoni egyetemista volt, akinek Weiner - saját bevallása szerint "tréfából" - akarta elküldeni egy meztelen fotóját, pechjére privát üzenet helyett nyilvánosan posztolta a Twitteren. A kép megjelenése után először azt állította, hogy feltörték twitterfiókját, és a kép nem őt ábrázolja.

Rovatok