Index Vakbarát Hírportál

Paparazzik üldözték, de Bieber kapta a büntetést

2012. július 7., szombat 13:10

Szemtanúk szerint legalább öt autó és a bennük ülő paparazzik kergették Justin Bieber kanadai énekest, de mikor a rendőrség végül megállította, nem a hírességet zaklató fotósok, hanem maga Bieber kapott büntetést gyorshajtásért.

Biebert helyi idő szerint háromnegyed tizenegykor kapcsolták le Kaliforniában az autópályafelügyelet járőrei, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy őrült tempójú üldözés zajlik a sztrádán – írta meg a Chicago Tribune.

Ming Hsu, a rendőrség tagja úgy nyilatkozott, kollégái megállapították, hogy Biebert valóban üldözték a paparazzik, de mivel mire ők kiértek, az üldöző kocsik már nem voltak ott, ezért nem tudták azonnal megbüntetni őket, és még azt sem tudták kideríteni, hogy pontosan kik voltak azok.

Az énekes az esetet megúszta egy pénzbírsággal, pedig nagyobb büntetést is kaphatott volna. Dennis Zine, volt rendőr és Los Angeles városi tanácsának jelenlegi tagja szemtanúja volt az üldözésnek, szerinte Bieber teljesen felelőtlenül viselkedett, balesetveszélyes módon vezetett.

„Nagyon bizarr és felháborító volt, egyáltalán nem foglalkozott az emberi élettel és a vagyonbiztonsággal, ahogy vezetett. Ha én állítom meg, letartóztattam volna, nem csak büntetést adok neki” – mondta Zine, aki szerint az énekes több mint 160 km/órás sebességgel ment, így jó 104 km/órával lépte át a sebességhatárt és csak a szerencsén múlott, hogy senki sem sérült meg.

Nem a pénteki volt az első eset, amikor Biebernek gondjai akadtak az őt mindenhová követő paparazikkal. Májusban egy bevásárlóközpontban bántalmazott egy fotóst, aki őt és barátnőjét fényképezte, és állítólag azért nem akar egyes országokba menni, mert nem akar szembenézni az ottani agresszívabb fotósokkal.

Rovatok