Index Vakbarát Hírportál

Öt napig bírta a mélyhűtőbe szorult nő

2012. szeptember 13., csütörtök 17:10

Öt nap után élve találták meg azt a nőt, aki még szombaton beszorult a saját hűtőszekrényébe az Egyesült Államokban. Az oklahomai Tulsában élő, 59 éves Theresa Christian a rendőrség szerint megijedt a közelgő hurrikánok híreitől, ezért bújt el a hűtőládában, ahonnan azonban nem tudott kijönni. A nőt a lábán lévő fagyási sérülések miatt, súlyos állapotban szállították kórházba – írja az examiner.com.

A nő családja már kedden keresni kezdte Christiant. A lakásban nem találták, de a holmija érintetlen volt és a televízió is be volt kapcsolva. Az eltűnt nő bátyja szerint kiabáltak, de nem érkezett válasz, ezért otthagyták a lakást. Szerdán aztán Christian fia visszament a házba, és a konyhában meghallotta az anyja segélykérését.

A tulsai rendőrség szóvivője szerint a hűtőszekrény áram alatt volt és működött is. A hivatalos álláspont szerint a hatóságok még nem tudják, hogy a nő pontosan miért nem tudott kimászni a ládából, de a jelek szerint megpróbált kiszabadulni. A hűtőbe szorult asszony fia szerint az anyja gyógyszereket szed és néha összezavarodik.

Rovatok